10 hasznos hobbi, amivel könnyedén pénzt is kereshetsz

10 hasznos hobbi, amivel könnyedén pénzt is kereshetsz

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / 10 hasznos hobbi, amivel könnyedén pénzt is kereshetsz

Edzés

A fitneszguruk általában nem munkaként, hanem passzióként fogják föl a hivatásukat. Ha szeretsz mozogni, és örömöd lelnéd benne, hogy másokat is csinossá varázsolsz, miért nem végzel el egy tanfolyamot? Aerobik, jóga, pilates, spinning, úszás vagy akár túrázás… Szinte bármilyen mozgásformában edzővé képezheted magad!

Fotózás

Mindenki képes rá, hogy megnyomja azt a bizonyos gombot a kamerán. De az sem titok, hogy néhányan sokkal jobb képeket készítenek az átlagnál. Ha úgy tapasztalod, hogy az ismerőseid őszintén lelkesednek a fotóidért, akár profi szintre is emelheted a hobbid. Szerkessz blogot vagy online portfóliót, tedd közzé a referenciáidat és az elérhetőségeidet, aztán várd a megrendeléseket!

Barkácsolás

A bútorgyárak ugyan futószalagon állítják elő az olcsó és tartós darabokat, de vannak, akik éppen egyedi remekművekre vágynak. Ha te vagy a párod megszállottan szerettek barkácsolni, érdemes megfontolni a vállalkozói igazolvány kiváltását, mert a kikapcsolódás és az alkotás öröme mellett egy kis bevétel is ütheti a markotokat.

Zene

Ha játszol valamilyen hangszeren, és otthonosan mozogsz a hangjegyek világában, esetleg járatos vagy a hangképzési technikákban, avass be másokat is a művészet rejtelmeibe! Kezdetben otthon fogadhatsz tanítványokat, később pedig akár stúdiót is bérelhetsz.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást