Életmód / Ezotéria

3 híres Mérleg, akivel biztosan osztozol pár tulajdonságon

Zac Efron

Az amerikai színész 1987. október 18-án született, és legelső sikereit nem kis részben a külsejének köszönheti. A Mérleg jegy szülötteit a legszebb emberek között tartják számon, és a sármos férfivá cseperedett színész a High School Musicalben még kisfiús bájával hódította meg a fiatal lányok szívét.

Efron ma is sokat ad a külsejére, erre utal mindig tökéletes frizurája és az, hogy láthatóan nem lógja el a testedzést sem. Szimmetrikus arca és jó adottságai miatt azért nem kell túl sok energiát fektetnie abba, hogy egyszerűen jól nézzen ki.

Ezzel együtt a színész az után, hogy berobbant Hollywoodba, sokkal komolyabb szerepeket is vállalt, drámai és humoros oldalát egyaránt megmutatva. Nemrég például a megnyerő modorú, ám bestiális sorozatgyilkost, Ted Bundyt formálta meg egy róla szóló filmben, a 2019-es Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitványban.

Ha Mérleg vagy, valószínűleg számodra sem idegen a helyzet, amikor valahová a külsődnek köszönhetően jutsz be, hiszen vonzó megjelenésed sok ajtót nyit meg előtted. Ezt az előnyt azonban okosan használod ki. A belső harmóniára való igényed nem is engedné meg, hogy csak a szépségedből élj, és keresed azokat a helyzeteket, ahol bizonyíthatod, hogy ennél sokkal több is van benned.

 

Kate Winslet

A Titanic elképesztő sikere után Kate Winslet valószínűleg bármilyen szerepet megkaphatott volna Hollywoodban, ráadásul az 1975. október 5-én született színésznő ekkor még csak 22 éves volt. A korán elért elképesztő népszerűség sokaknak a fejébe szállt volna, Winslet azonban remekül kezelte a helyzetet. Továbbra is azt tartotta szem előtt, hogy ő elsősorban színésznő, és nem pedig címlapsztár szeretne lenni. Nem egy szuperprodukcióra mondott már nemet, a művészfilmekben azonban szívesen részt vesz, emiatt nevét manapság ritkábban látjuk óriásplakátokon, szakmai sikerei azonban vitathatatlanok.

A Mérlegeknek jellemzően kiváló művészi érzékük van, nem követik a tömeg ízlését. Ők valami maradandót, értékeset szeretnének alkotni, még akkor is, ha azt csak kevesen értik vagy értékelik. Ha Mérleg vagy, akkor könnyen lehet, hogy veled is előfordult már, hogy egy sikeredet, amire igazán büszke voltál, a környezeted esetleg nem tudott úgy értékelni, mint azt szerinted megérdemelte volna. Az is lehet, hogy észrevetted, hogy más az értékrended, mint a nagy többségnek.

 

Hugh Jackman

Az ausztrál színészt, aki 1968. október 12-én született, a People magazin 2009-ben a világ legszexisebb pasijának választotta. Nem kérdés, hogy színészi tehetsége mellett a külseje is kifogástalan. Mindez azonban nem szállt Jackman fejébe, aki 1996 óta él kiegyensúlyozott házasságban Deborra-Lee Furness-szel. Igazi romantikusként egyébként saját maga tervezte a gyűrűt, amivel aztán megkérte a színész és producer kezét. Az újdonsült család boldogságát kezdetben sajnos tragédiák árnyékolták be: Furness két terhessége is vetéléssel végződött. A pár ez után úgy döntött, hogy örökbe fogadnak, és ma egy kisfiú és egy kislány boldog szülei.

Karrierje és családja mellett Jackman a jótékonykodásra is talál időt. Igazi filantróp, gyakran szólal meg fontos ügyek mellett, és rendszeresen adományoz nagyobb összegeket jótékonysági szervezeteknek is. 2011-ben pedig kávémárkát is létrehozott, illetve kávézókat is nyitott. A Laughing Man Coffee minden bevétele jótékonysági célokra, oktatási programokra és közösségi fejlesztésre megy.

A Mérleg jegyűek hatalmas igazságérzetüknek és társadalmi érzékenységüknek köszönhetően gyakran jótékonykodnak. Ha ebben a csillagjegyben születtél, a magad eszközeivel biztosan te is minden alkalmat megragadsz, hogy kicsit jobbá tedd a környezetedet, és kiállsz azok mellett, akik segítségre szorulnak. A családi béke és harmónia szintén nagyon fontos a Mérlegeknek. Ha egyszer megtalálod azt, akivel boldog leszel, jóban és rosszban is kitartasz mellette.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást