4 hidegen és melegen is fogyasztható zöldségétel

Címlap / Életmód / Receptek / 4 hidegen és melegen is fogyasztható zöldségétel

VIDEO Pár percben megtanítalak, hogyan készíts elbűvölő Valentin-napi sminket

Tombol a nyár, így rengeteg friss zöldséghez juthatsz a boltban és a piacon. Így készítsd el őket, ha biztos sikerre utazol!

1. Saláta krumpliból és csirkemellből

Hozzávalók

20 dkg csirkemell 1 krumpli 1 sárgarépa 1 szár zeller 1 kis fej vöröshagyma 2 friss salátalevél 1 evőkanál petrezselyem ételízesítő só

Elkészítés

A hagymát tisztítsd meg, és párold üvegesre. Add hozzá a sárgarépát és a zellert, és párold a hagymával együtt 5 percig. Ezután tegyél rá fedőt, önts rá annyi vizet, amennyi ellepi, és forrald fel. A krumplit hámozd meg, vágd közepes vastagságú karikákra, rakd bele egy főzőedénybe, és főzd sós vízben 15 percig. A csirkemellet vágd kockákra és főzd 40 percig. Az előkészített hozzávalókat keverd össze, végül egészítsd ki sóval és apróra vágott petrezselyemmel. 

2. Párolt zöldségek pitában

2 sárgarépa 1 krumpli 1 szár zeller 2 cukkini 1 nagy krumpli olívaolaj  1/3 kígyóuborka só bors zsálya tetszés szerint

Oldalak: 1 2 3

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/3
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!