Hiánypótló értelmező kéziszótár nőkhöz: A férfiak bibliája

Hiánypótló értelmező kéziszótár nőkhöz: A férfiak bibliája

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Hiánypótló értelmező kéziszótár nőkhöz: A férfiak bibliája

Kedves Nőtársaink! Úgy éreztük, hogy már ideje lenne a férfiaknak megismerniük minket, nőket, de úgy igazán. Ezért ezt a cikket elsősorban nem nektek, hanem párjaitoknak ajánljuk. Lehet, ha ezeket a mondatokat nem csak tőletek hallják, akkor könnyebben befogadja majd az agyuk. Bár férfi legyen a talpán, aki a nőket meg tudja fejteni, azért most adunk hozzá egy kis mankót.

A nem az sokszor igen és az igen az sokszor nem

Biztos van pár férfi, akit már most elveszítettünk, de nem baj, a szorgalmasak maradjanak csak velünk. Tehát a nők gyakran alkalmazzák az igen-nem rafinériát, gyakorlatilag azért, hogy mögöttes szándékkal megfigyeljék párjaik reakcióját.

Vagyis, mikor te óvatosan elújságolod a barátnődnek, hogy a fiúk megint elhívtak egy hétvégi buliba és felteszed a kérdést, amivel a vesztedbe rohansz, vagyis, hogy mit szólna hozzá, ha velük tartanál, akkor jobb, ha tudod, hogy az a boldogító igen korántsem biztos, hogy igen.

Sokkal inkább egy: „te tényleg inkább a haverjaiddal szórakoznál péntek este, mintsem velem filmeznél itthon?”

Uraim, legközelebb így menjetek nyugodtan szórakozni.

 

Nem tudom = Dehogynem tudom

Még, hogy a nők ne tudnának valamit? Ugyan, ezt senki nem hiheti el.

De mikor egy kényelmetlen kérdést teszel fel egy nőnek, akkor ez tűnik a legjobb megoldásnak.

Ezzel is lehetőséget adva arra, hogy párja változtasson a kérdésen.

Például, ha egy olyan programra vinnéd el, amihez semmi kedve, akkor előfordulhat, hogy unottan csak odavág eléd egy „nem tudom”-ot, pedig közben arra gondol, hogy hagyd már őt békén az ostoba kérdéseiddel.

Beszélnünk kell = Neked véged!

Ha egy nő napközben felhív egy olyan mondattal, hogy este beszélnünk kell, akkor gyakorlatilag már áshatod is a sírodat, mert tuti, hogy rossz fát tettél a tűzre.

És az sem véletlen, hogy az a telefonhívás napközben érkezett, ugyanis imádott hölgyed szeretné, ha egész nap észben tartanád és stresszelnél miatta.

De meg is könnyíti a dolgodat, ugyanis, ha tudod, hogy mi rosszat tettél, akkor konkrét szöveggel is készülhetsz az esti magyarázkodásra.

Semmi = Itt a világvége!

És elérkeztünk a férfiak kedvenc, egyszavas mondatához, a semmihez. Ez az a mondat, amivel szerintünk a legjobban ki lehet őket kergetni a világból.

Ez azért van, mert ők az egyszerűség hívei, ha megkérdezik, hogy mi a bajunk, akkor azt várják, hogy egyből kezdjük el sorolni.

Milyen kis naivak…de persze ilyen is van, általában akkor, mikor roppant mód felidegesítenek minket.

Az esetek többségében viszont egy ártatlan „semmi” gondolkodásra ösztönzi őket és arra, hogy nézzenek önmagukba, vajon mivel verhették ki nálunk a biztosítékot.

Életmentő tipp férfiaknak: Ilyenkor a legjobb, ha nem kérdezitek meg percenként a párotoktól, hogy mi a baja, inkább hagyjátok, hogy kicsit csituljanak az indulatok és tényleg gondolkozzatok el magatokon.

Csinálj, amit csak akarsz = Te tényleg elhitted? De cuki vagy!

Amikor eldöntöd, hogy egy nőt beengedsz az életedbe, akkor ezzel együtt vállalnod kell azt is, hogy bizony sokszor nem az lesz egy-egy esemény végkifejlete, amit te szeretnél. De cseppet se aggódj, mert a párod pontosan tudja, hogy mi a legjobb neked.

Így, ha kapcsolatotok elején előadja a laza, szabadságtudatos csajt, akkor élvezd ki azt az egy-két hónapot, amíg tart, mert utána vége a szabadságnak ban.

Legalábbis abban a formában, ahogy eddig te értelmezted. De összességében biztos, hogy sokkal unalmasabb lenne az életetek nélkülünk, szóval tanuljátok meg a leckét és minden rendben lesz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást