Az idei tél 5 legdivatosabb hajszíne – Bevállalod?

Az idei tél 5 legdivatosabb hajszíne – Bevállalod?

Címlap / Stílus / Haj / Az idei tél 5 legdivatosabb hajszíne – Bevállalod?

A koronavírus miatt egyre kevesebb a közösségi programunk, ritkábban járunk fodrászhoz, de szépségszalonokba is. Viszont ezen túl is szükségünk van változásra, egy új manikűrre, egy új frizurára vagy akár egy hajfestésre. Ezek mind segítenek kicsit frissebbnek érezni a megjelenésünket is. Ha már a sok home office miatt legtöbbször csak melegítőben ülünk otthon, legalább a frizuránk legyen kicsit extrább. 

És hogy a legfrissebb trendek közül tudj válogatni, összeszedtük a legizgalmasabb színeket ebben a szezonban is. Van köztük olyan, amivel akár otthon is kísérletezgethetsz, de azért a legtöbbet jobb, ha inkább egy profi fodrászra bízod. Lássuk, miből érdemes válogatni idén ősszel.

Finom vonalak 

Kezdjük egy olyan variációval, ami visszafogott ugyan, mégis pont azt a kicsi franciás sikket adja a frizurának, amitől kitűnünk a tömegből. Egy-egy melegebb highlight csodálatosan kiemeli az arcod, szépen keretbe tudja foglalni. Az őszi hidegben például remekül mutat (alap hajszíntől függően) egy melegebb csokoládé vagy karamella árnyalat. 

 

A nagy kékség

A highlightot egyébként picit határozottabban is meghúzhatjuk, sőt, ha bátrabbak vagyunk, akár színeket is keverhetünk bele. Válasszuk ki az idei szezon egyik kedvenc színét, a kéket, amely egyébként a világosabb és sötétebb hajban is remekül mutat. A sztárok közül sokan tették le a kék mellett most ősszel is a voksukat. Próbáljuk ki a hajkrétákkal először, így kipróbálhatjuk a színt, mielőtt véglegesítenénk a formát. 

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást