Haj / Stílus

Gyönyörű bubi frizurák, amik idén nyáron is népszerűek lesznek

Gyönyörű bubi frizurák, amik idén nyáron is népszerűek lesznek

A bubi fazon népszerűsége továbbra is olyan stabil lábakon áll, amilyenen a legtöbb nemzetközi valuta is csak szeretne, de hát valóban egy szerethető fazonról van szó. A bubi elég rövid ahhoz, hogy kényelmes és könnyen kezelhető legyen, mégis elég hosszú ahhoz, hogy változatosan hordhasd. Itt van néhány újabb kedvencünk.

Ombréval bolondítva

A bubi alapvetően egy egyszerű fazon – bár a fodrászok el tudnák mondani, hogy a látszat ellenére tökéletes fazont vágni azért nem olyan könnyű feladat.

Éppen ezért tökéletes párosítást alkot az ombre festéssel, ami szintén egy alapvetően egyszerű, nem tolakodó forma, mégis játékosabbá, vagányabbá teszi a bubi frizurát.


Láttad? 13 trendi alkalmi frizura 2015 nyárra


A barna rövid hajat például sokan unalmasnak találják, holott a természetessége és egyszerűsége nagyon bájossá teszi.

Ha egy ombre festéssel bolondítod meg, akkor ez a frizura is mindig nagyon divatos marad, anélkül, hogy tolakodóvá válna.

Bubi, Beatles módra

A Beatles gombafrizuráit idézi ez a bubi fazon, ami a ’90-es évek tájékán kifejezetten népszerű volt, de idén is visszatér, hiszen egy végtelenül bájos, játékos változatról van szó.

A különbség az, hogy most féloldalra fésülve érdemes hordani a frizurát, és az is jót tesz neki, ha szárításkor egy kicsit megborzolod egy kevés hajhabbal.

Alapvetően egy bájos, kislányos fazon ez, ezért elsősorban azoknak áll jól, akik egyébként is szeretik a játékos ékszereket, mókás kiegészítőket, de kivasalva egy komolyabb munkahelyen is megállja a helyét ez a haj.

Csak néhány lokni

A hullámos bubi frizura egyszerűen megunhatatlan, ráadásul 10 perc alatt kész. A titok, hogy nagyméretű hajsütő vasat használj, és csak a frizurák végét tekerd rá lazán.

Ha természetesen hullámos a hajad, akkor egyszerűen csak hagyd így megszáradni, ha pedig rásegítenél a göndörödésre, akkor hajmosás után lazán fond néhány nagyobb tincsbe a hajadat, és így feküdj le aludni.

Az arcodból a tincseket szintén hajsütővassal göndörítheted kifelé, az eredményt pedig egy kevés hajhabbal fixáld, ügyelve arra, hogy a tincsek ne veszítsék el rugalmasságukat.

Vagány frufruval

Azok, akiknek az arcuk kicsit hosszúkásabb, vagy magasabb a homlokuk, örülhetnek: a frufru is ismét divatba jön, ezzel pedig a bubi fazon számukra is zöld jelzést kap.

A szemöldökig érő, nem túl tömött, tépett fazon nem csak trendi, de nyáron is kényelmes, szellős viselet.

Ha természetesen hullámos a hajad, akkor a vasalásával sem kell bíbelődnöd, mert ehhez a stílushoz jól illik a kicsit szélfútta, bohém hatás, ami egyébként szintén kicsit kerekebbé teszi az arcodat.

Szárításkor ügyelj arra, hogy a tincsek semmiképpen se lapuljanak le a fejtetőre.

Egyenesen szuper

Érezhető, hogy a hullámos, bohókás trend átvette az irányítást a bubi frizurák között is, de azoknak sem kell elkeseredniük, akiket egyenes hajjal áldott meg az ég.

A geometrikus minták trendje az elmúlt években a fodrászszalonokba is betette a lábát, és a tűpontosan vágott bubi hajak továbbra is tartják helyüket az élmezőnyben.

Bár ez a frizura nagyon komoly hatást is kelthet, mégis illik egy játékos, fiatalos szetthez is, és azon kevés fazonok egyike, ami a szigorú vágás ellenére sem válik futurisztikussá vagy androgünné, hanem nagyon is finom, nőies marad.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást