Frufru és pufi hajgumi? Ezek 2018 legtrendibb frizurái!

Frufru és pufi hajgumi? Ezek 2018 legtrendibb frizurái!

Címlap / Stílus / Haj / Frufru és pufi hajgumi? Ezek 2018 legtrendibb frizurái!

Ha egy kis újítással indítanád 2018-at, akkor kérj egy időpontot már most a fodrászodtól, és készíttess magadnak egy remek új frizurát. Mutatunk néhány nagyon trendi stílust, amelyekkel igazán divatos lehetsz az új évben!

Frufru és bob

A bob, mob és lob már 2017-ben is igazi trendfrizura volt, amely népszerűsége egész évben töretlen volt.

2018-ban is velünk marad ez a könnyen kezelhető, sokféleképpen variálható haj, csak egy apró módosítással: idén ugyanis akkor lesz igazán divatos a bob-od, ha frufrut is vágatsz hozzá.

A mob és a lob szintén velünk maradnak 2018-ban is, de a maximum az állig érő bob frizurák a legsikkesebbek.

Az új ombre és balayage

Viszlát szőkített hajvégek, 2018-ban a karamell árnyalatú ombre és balayage fürtök hódítanak.

Ha eddig a szőkébe hajló festésed volt, akkor nem lesz nehéz dolga a fodrászodnak, hiszen ez tökéletes alap ahhoz, hogy az új, karamell színű tincseket elkészíts.

Hosszabb és rövidebb frizurával is remekül mutat majd ez a festés, egy frufrus lob-bal például igazán divatos lehet a hajad!

Kusza tincsek

A 2018-as rövid frizura trendek is változnak az előző évhez képest, hiszen az akkor még a fentebb hosszabbra hagyott, akár aszimmetrikus haj volt a legdivatosabb, még az új évben a kócos rövid lesz majd.

Ehhez a hajviselthez is elengedhetetlen a frufru, a kusza tincseket pedig elérheted hullámosító habbal, szárítással de akár egy kis hajsütéssel is.

Szőke és más, világos árnyalatú hajjal is működhet ez a frizura, de igazán a gazdag fekete és mélybarna színekben lesz divatos.

Grunge

A ’90-es évek őrület továbbra is velünk marad, már ami a trendeket illeti, éppen ezért a korszakban nagy népszerűségnek örvendő grunge stílus is velünk marad 2018-ban.

Az új évben azonban nem csak az öltözködésben, hanem a frizurákban is megmutatkozik ez, ugyanis minden menő lesz, ami rövidebb, kócosabb, tépettebb, vadócosabb.

Természetes hullámok

A szép, természetes árnyalatú, hosszú fürtök is igazán divatosak 2018-ban – ezt a frizurát egy lehetőleg középső választékkal, kibontva lesz érdemes hordani az új esztendőben.

A hajad azonban nem csak egyenes lehet, a lágy, természetesnek tűnő hullámos frizura is nagyon sikkes 2018-ban.

 

Piszkos szőke

A platina szőke tincsek hódítottak 2017-ben, de az új évben inkább a természetesebb árnyalatok lesznek divatban a szőkék közül is.

Az úgynevezett piszkos szürke lesz ezek közül a legtrendibb, amelynek a lényege, hogy a hajtövek egy-két árnyalattal sötétebbek, mint az alapszín – egy szép középszőke –, és ezzel a színnel néhány highlighter-szerű tincset is húznak a hajba.

Egy lazán kócos, kiengedett frizurával ez épp annyira jól mutat majd, mint copffal vagy feltűzéssel.

Visszatér a scrunchie

Amerikában már újra hódít a pufi hajgumi, más néven a scrunchie, és a trend 2018-ra már Európát is eléri majd.

A pufi hajgumi a ’90-es évek egyik legmenőbb darabja volt, rengeteg színben és mintában hordták a lányok ezeket a puha, pufók, fodros hajgumikat.

Copffal, konttyal és fonattal is remekül mutat majd a hajadban!

Az év slágerszíne

A 2017-es év a rozéaranyról szólt, mind lakberendezés, mind kiegészítők, mind divat és még a hajszínek terén is.

Az új évben búcsúzunk ettől a trendtől is, hiszen egy új szőke árnyalat, az aranyszőke lesz a slágerszín.

Ez a telt, ragyogó, igazán nőies szőke árnyalat a legtöbb szemszínnel harmonizál, ezért ha tényleg szeretnél valami újat, akkor érdemes lehet ezt kipróbálnod!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást