Friss, ropogós: 3 mennyei fogás újkrumpliból

Friss, ropogós: 3 mennyei fogás újkrumpliból

Címlap / Életmód / Receptek / Friss, ropogós: 3 mennyei fogás újkrumpliból

Én lehetek az élő példa arra, hogy a burgonya valójában csak akkor hizlal, ha folyton bő zsírban sütjük – nincs olyan hét, hogy ne kerülne többször is a tányérra ez a mennyei zöldségféle. A hideg hónapokban jó pár zsákot szoktunk vásárolni, hogy bármikor elkészülhessenek itthon a hagyományos, és kevésbé hagyományos, burgonyás fogások. Habár megvan a varázsa a téli hidegben sütött, illatozó és fűszeres burgonyának, azért mégiscsak az újkrumpli az, ami igazán megdobogtatja az emberek szívét. De milyen finomságokat érdemes elkészítened ebben a szezonban?

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/3
Következő»

VIDEO Így tedd fel helyesen a kontúrt, bronzosítót és pirosítót

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!