Filmajánló összebújós estére: 5+1 film, amit mindketten imádni fogtok

Filmajánló összebújós estére: 5+1 film, amit mindketten imádni fogtok

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Filmajánló összebújós estére: 5+1 film, amit mindketten imádni fogtok

Amikor filmnézős estét tartotok a pasiddal, nehezen juttok dűlőre, hogy mi legyen ma műsoron? Ha ő inkább a sci-fiért rajong, míg te a romantikát szereted, találkozzatok félúton, és kössetek kompromisszumot.

Mi mutatunk is 6 filmet, ami mindkettőtöknek tetszeni fog – és még csak elaludni sem fogtok majd rajta!

Kockázatos túra

Íme egy romantikus sci-fi (komolyan!), ami ráadásul a vígjáték kategóriában is megállja a helyét. Darius egy fiatal egyetemista lány, aki özvegy apjával él otthon, és közben egy magazinnál gyakornokoskodik.

Egyik nap az újságíró, Jeff érdeklődését felkelti egy újsághirdetés: “Keressük: valakinek muszáj visszautaznia velem az időben. Ez tényleg nem vicc.”

A férfi úgy dönt, hogy utánajár a furcsa reklámnak, és csapatába válogatja Dariust is. De amikor megérkeznek a titokzatos hirdető házához, olyan események körforgásában találják magukat, amikre még ők sem számítottak.

 

Párterápia

Phil és Claire már régóta házasok, a romantika lángja viszont teljesen kialudt a kapcsolatukban. Ezért egyik este, amikor nem sikerül asztalt szerezniük egy étteremben, a férfi spontán akar lenni, és egy másik, számukra ismeretlen páros foglalását veszi el.

Azonban hamarosan kiderül, hogy ez nagyon rossz ötlet volt, és egy bűnügy kellős közepébe kerülnek, tele félreértésekkel, és rendkívül poénos jelenetekkel.

Ez tökéletes választás lesz, ha jókat akartok nevetni!

 

Az utazó

Íme egy akciódús film, ami krimi-thriller hangulata miatt folyamatosan képes fenntartani a figyelmet. Ráadásul Angelina Jolie és Johnny Depp garantálják a szuper színészgárdát!

Frank egy csalódás után úgy határoz, hogy Európába utazik, és megpróbálja elfelejteni a történteket. Ekkor ismerkedik össze az ellenállhatatlanul gyönyörű Elise-zel, aki rögtön ujjai köré csavarja a férfit.

Azonban rövidesen kiderül, hogy a nő végig bábuként mozgatta őt, kihasználta saját céljaiért, és most nyomozók és maffiózók követik Frank minden lépését.

 

Anyabuli

Ez a film biztosan tetszeni fog, ha nektek is vannak gyerekeitek! Allyson egy háromgyerekes anyuka, és bár boldog házasságban él férjével, az állandó stressz miatt egy ideje már nem tud önmaga lenni.

Ekkor dobja fel neki férje az ötletet: mi lenne, ha egy estére ő vállalná a bébiszitter szerepét, hogy felesége elmehessen szórakozni a barátnőivel?

Allyson kap az alkalmon, és bár csak egy éttermi vacsorát tervezett, az este egészen más irányt vesz. Ezt biztosan nem felejti el egy darabig!

 

Az újrakezdés

Ha csípitek Adam Sandler humorát, ezt a 2016-os filmet is érdemes megnéznetek.

Adott egy bankigazgató, akinek meglepő javaslatot tesz egyik legjobb barátja: a férfi azzal az ötlettel áll elő, hogy rendezzék meg saját halálukat, hogy aztán új papírokkal mindent tiszta lappal indíthassanak.

A tervük még akár sikerülhetne is, azonban a boldogság csak kis ideig tart, tekintve, hogy felbukkannak azok a személyek, akik mögé rejtőzni próbáltak új életükben.

 

Pénzmosó

Íme egy dráma, ami egyszerre tragikomédia is, főszerepben olyan nagy nevekkel, mint Meryl Streep, Gary Oldman és Antonio Banderas.

Ellen Martin álmai nyaralását tölti – vagyis csak töltené, ugyanis a vakáció elképzelhetetlen fordulatot vesz.

A férfi ezért nyomozni kezd egy valótlan biztosítás után, de rövidesen rá kell jönnie, hogy kétes ügyekbe ásta bele magát, a nyomok pedig Panama városi ügyvédi irodájába vezetnek…

Fordulatos és izgalmas dráma, némi humorral ötvözve!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást