Ezt árulja el a személyiségedről az edzős ruhád

Ezt árulja el a személyiségedről az edzős ruhád

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezt árulja el a személyiségedről az edzős ruhád

Kinyúlt mackónadrág vagy a legtrendibb mintás leggings? Csak a fekete, vagy jöhet a neonpink is? Állítólag az, hogy mit húzol magadra, amikor edzeni mész, sokat elárul arról is, milyen a személyiséged, és hogyan állsz valójában a testmozgáshoz. Te miben szoktál izzadni?

Tiszta feketében

Akik tiszta feketében járnak edzeni, valószínűleg a céljaikra, és nem a körülményekre akarnak hangsúlyt fektetni.

Ha a legtöbb edzős cuccod fekete, nem kell sokáig válogatnod, vagy azon gondolkodnod, mi van éppen mosásban, hiszen bármit felvehetsz bármivel, és már indulhatsz is sportolni.

Valószínűleg sok dologgal egyensúlyozol: munka, edzés, család, társasági élet, és nem akarsz olyan jelentéktelen dolgokra időt fecsérelni, mint hogy melyik nadrághoz melyik felsőt húzd.

Határozott, céltudatos és eredmény-orientált vagy, aki mindig eléri, amit kitűzött maga elé. Azért ne feledd, hogy nincs azzal sem baj, ha a célhoz vezető úton megállsz az apróbb örömökért is.

 

Vibráló színekben

Magabiztos vagy, és nem bánod, ha figyelnek rád.

Szereted a pávatoll mintás leggingsedet éppen úgy, ahogyan magadat, a testedet, és azt, hogy el vagy kötelezve az edzésterved mellett.

A merész színek ráadásul a hozzád hasonlókat vonzzák, így valószínű, hogy pozitív energiájú emberek vesznek körül, ráadásul a rikító edzőcuccok még a nehezebb napokon is segítenek rávenni magadat a mozgásra: minél élénkebb egy szín, annál energikusabbá tesz a viselete, vagyis annál könnyebb lesz benne mozgásba lendülni.

 

Mindig a legújabb trendekben

Ha folyton váltogatod a darabokat, az azt jelenti, hogy újabb és újabb motivációra, újdonságra van szükséged, hogy ismét edzeni indulj.

Ezzel azonban nincsen semmi baj, ha ez segít, hogy a nap végén még sportolni kezdj, akkor tegyél így!

De érdemes azon is elgondolkodni, hogy nem azért ugrasz-e mindig az újabb és újabb divatőrületekbe, mert nem vagy benne biztos, hogy milyen is vagy TE magad, valójában.

Ha nehezen köteleződsz el, nehezen fogod tartani magadat a céljaidhoz vagy az edzéstervedhez is.

 

Régi kinyúlt darabokban

Laza vagy és könnyed, azért mozogsz, mert élvezed, és a legkevésbé sem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad: ez éppen úgy igaz az edzésre, mint az élet más területeire.

Ugyanakkor valószínű, hogy nehezen kötelezed el magadat dolgok mellett, általában mindent addig csinálsz, amíg örömet okoz neked, de a saját határaid feszegetése már nem feltétlenül válik be nálad.

Valószínűleg rendszeresen és eleget sportolsz, de nem biztos, hogy a legtöbbet hozod ki magadból, téged ugyanis a mozgás öröme hajt, és nem az, hogy részt vegyél a versenyekben.

 

Egymáshoz illő darabokban

Ha komoly figyelmet fordítasz rá, hogy a felső és alsó ruházatod, de még a cipőd és az edzős zoknid, sőt ha lehet a sportmelltartód is passzoljon egymáshoz, egyszóval ha energiát teszel abba, hogy jól nézzen ki a ruha, amibe bele fogsz izzadni, valószínűleg lelkiismeretes és kissé neurotikus vagy – ami nem feltétlenül rossz dolog.

A te esetedben az edzés egyik oka szinte biztosan az is, hogy a hangulatodat javítsa, hogy jobban érezd magadat tőle.

Amíg nem csak gyűjtögeted az edzős cuccokat, hanem használod is őket, addig nincs ezzel semmi baj, sőt: jót tesz neked, ha önmagadba invesztálsz, akkor is, amikor a szívverésedet egy új sporttrikó kosárba tétele, és akkor is, amikor egy tempósabb jógaóra emeli meg.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást