Esküvői szépségtippek túlhajszolt menyasszonyoknak

Esküvői szépségtippek túlhajszolt menyasszonyoknak

Címlap / Szerelem / Esküvő / Esküvői szépségtippek túlhajszolt menyasszonyoknak

A választék nagy, a tanácstalanság még inkább. Sajnos a menyasszonyok a rengetek elintéznivaló közül ki sem látnak, pedig a nyugalom egyik alappillére a szép és harmonikus megjelenésnek. Erre adunk az alábbiakban tippeket!

A nagy nap közeledtével a nők többségén pánik lesz úrrá, és minden trükköt bevetnek, hogy a lehető legjobb formájukban mondják ki a boldogító igent. Már hónapokkal előtte esküvői katalógusok tucatját lapozgatják, hogy megismerjék az újabbnál újabb szépségápolási praktikákat. A választék nagy, a tanácstalanság még inkább. Sajnos többségük a rengetek elintéznivaló közül ki sem lát, pedig a nyugalom egyik alappillére a szép és harmonikus megjelenésnek.

Az esküvőnek mindenki számára a Tökéletes Napot kell, hogy megtestesítse. A nagy szervezések közepette sokan elfeledkeznek a legfontosabbról: hogy mindezt örömmel tegyék, boldogan, stressztől mentesen. Ehhez elengedhetetlen az, hogy olykor kizárva a külvilágot, csakis magunkkal törődjünk. Ettől nemcsak a lelkünk lesz kipihentebb és nyugodtabb, hanem ez a béke meg fog látszani arcunkon, kisugárzásunkon is.

Aromaterápiás fürdő

Egy relaxáló fürdő csodákra képes. Az izmok ellazulnak, a feszültség eltűnik. Hatását fokozhatjuk levendulás fürdősó használatával, ami amellett, hogy maximálisan megnyugtat, ásványi anyag tartalma miatt javítja a bőr állapotát is. A kád szélére helyezett apró mécsesek igazán intim hangulatot varázsolnak, főleg, ha a fürdőzést meditatív zene is kíséri.

A rajtunk lévő elhalt hámsejtektől legeredményesebben testradír használatával szabadulhatunk meg, ami által a bőr struktúrája megjavul a megnövekedett oxigénfelvétel következtében. Miután kijöttünk a vízből, ne feledkezzünk meg a testápoló használatáról, a kellő hidratáltság visszanyerése fontos ahhoz, hogy megtartsuk bőrünk puhaságát, bársonyosságát.

Masszázs

Ki ne áhítozna egy hosszú ruhapróbás nap után egy lazító masszázsra?! Minél több teendő zúdul az ember nyakába, annál inkább nagyobb szüksége van a kikapcsolódásra. Manapság szalonok százai csalogatnak jobbnál jobb ajánlataikkal, az ügyfelek igényeihez igazodva: a fogyasztó kezelésen keresztül a cellulitis masszázson át a relaxálóig bármit igénybe lehet venni.

Ha nyugalomra vágyunk, érdemesebb utánajárni, a szalonban lévő többi szolgáltatásnak is, nem feltétlen tudunk ellazulni, ha mellettünk a hajszárító zaját halljuk. Ne sajnáljuk az összeget egy-egy látogatás alkalmával, nemcsak mi érezzük ezáltal jobban magunkat, hanem jövendőbeli férjünk is hálás lesz azért, hogy nem egy idegeskedő arajelöltet tud maga mellett.

Jóga

Íme egy sport, mely a testre és lélekre egyaránt pozitív hatással van. Miért is kéne a sok kigyúrt testépítő mellett a konditermek horrorisztikus gépein szenvedni, mikor létezik egy sokkal emberbarátibb tevékenység, mely ugyanúgy formál. A gyakorlatok alatt tökéletes önfegyelemre van szükség, máskülönben nem tudnánk helyesen kivitelezni azokat. Bármily egyszerűnek is látszik, nem az. Igen nagy izommunka árán lehet kitartani egy-egy pózt, ezáltal csodálatosan szálkásít, egész testünket átformálja. Kitűnő választás olyan túlhajszolt menyasszonyok számára, akik szeretnének mozogni és eközben kicsit lecsendesedni.

Összeállításunkból tehát kiderül, az esküvői para örvényéből van kiút, a lényeg, hogy ne sajnáljuk magunktól az időt! Ha utánajárunk, számos olyan dolog van, ami által szépülhetünk és megnyugodhatunk, bár ez a kettő szorosan összefügg. Hiába a gyönyörű ruha, a tökéletes smink, ha mögötte egy frusztrált asszony áll. Kissé elcsépelt, de igaz: az igazi szépség belülről fakad, egy önmagával harmóniában élő nő a legszebb a férfiak számára.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!