5 dolog, amit egy erős nő nem tűr szó nélkül a párkapcsolatában

5 dolog, amit egy erős nő nem tűr szó nélkül a párkapcsolatában

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 dolog, amit egy erős nő nem tűr szó nélkül a párkapcsolatában

Egy erős, független nő sosem keres csak azért társat, hogy ne legyen egyedül. Dehogy! Ő jól érzi magát szingliként is, nem aggódik a párkapcsolati státusza miatt, amikor pedig mégis beleszeret valakibe, tényleg komoly tervei vannak. Eláruljuk, mi az az öt dolog, amit egy erős nő ezt követően viszont sosem viselne el egy kapcsolatban.

Nem érdeklik a kifogások

Mindegy, hogy negyed órát késik a pasi a randiról, vagy az utolsó pillanatban a munkára hivatkozva lemondja, egy erős nő nem foglalkozik a béna kifogásokkal. Ő nem hitegeti magát, nem próbál elfogadható magyarázatot keresni a férfi viselkedésére, és az pedig végképp elfogadhatatlan számára, hogy beletörődjön abba, hogy valaki felültette őt. Rögtön észreveszi, ha valaki csak szórakozni próbál vele, és tudja, hogy aki nem őszinte vele, az nem érdemel még egy esélyt.

Nem tűri a tiszteletlenséget

Ha egy férfi azt érezteti egy erős nővel, hogy nem elég fontos számára, vagy szimplán csak pazarolja az idejét, ő biztosan nem fél lezárni a kapcsolatot. Mindegy, hogy csak néhány randi volt eddig, vagy már egy ideje kapcsolatban élnek!

Ő ugyanis pontosan tudja, hogy a párkapcsolat egyik lényege az, hogy van egy társunk, akire bármilyen élethelyzetben számíthatunk. Ha épp ez a valaki nem felel meg ennek a kritériumnak, biztos, hogy nem ő az Igazi számára.

Nem hagyja, hogy irányítsák

Egy erős nő tudja, hogy mit szeretne, és nem is hagyja, hogy bárki megpróbálja irányítani őt. Mindegy, hogy egy jövőbeli karriertervről van szó, vagy csak szimplán arról, mit csináljatok szombat este, őt nem lehet rávenni olyan dologra, amit nem akar megtenni.

Persze ez nem azt jelenti, hogy sose tenne szívességet a szerelme kedvéért, hiszen ő is hajlandó alkalmazkodni másokhoz. De az már egy egészen más helyzet, ha a párja parancsolni próbál neki, ezt ugyanis sosem hagyná szó nélkül.

A megcsalás után nem bocsát meg

A megcsalás nehéz téma, hiszen vannak olyan helyzetek, amikor egy komoly beszélgetés után a párok képesek együtt maradni, és elfelejteni a történteket. De egy erős nő esetében ez szóba sem jöhet.

Ha a párja félrelép, ő nem akar hallani magyarázatokat, sem pedig ezerféle bocsánatkérést. Ő nem ad még egy esélyt, mert tudja, hogy ha valaki eljátssza a bizalmát, azt már sosem lesz képes visszaépíteni, és ilyesfajta fájdalomnak biztosan nem tenné ki magát még egyszer.

Fontos számára a kedvesség

Egy erős nő csak olyan férfival kezd kapcsolatot, akiről tudja, hogy ideális pár lehet számára. Ebben pedig nagyon fontos szerepet játszik az, hogy ez a személy mennyire kedves vele és másokkal.

Ő ugyanis tudja, hogy egy igazán jó ember nem aláz meg más embereket, és semmiképp sem érzi magát felsőbbrendűnek, függetlenül az anyagi helyzetétől és munkájától. Ezért ha a pasiról idővel kiderül, hogy mégsem olyan kedves, mint amilyennek mutatta magát, inkább kilép a kapcsolatból.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!