Párkapcsolat / Szerelem

5 dolog, amit egy erős nő nem tűr szó nélkül a párkapcsolatában

5 dolog, amit egy erős nő nem tűr szó nélkül a párkapcsolatában

Nem érdeklik a kifogások

Mindegy, hogy negyed órát késik a pasi a randiról, vagy az utolsó pillanatban a munkára hivatkozva lemondja, egy erős nő nem foglalkozik a béna kifogásokkal. Ő nem hitegeti magát, nem próbál elfogadható magyarázatot keresni a férfi viselkedésére, és az pedig végképp elfogadhatatlan számára, hogy beletörődjön abba, hogy valaki felültette őt. Rögtön észreveszi, ha valaki csak szórakozni próbál vele, és tudja, hogy aki nem őszinte vele, az nem érdemel még egy esélyt.

Nem tűri a tiszteletlenséget

Ha egy férfi azt érezteti egy erős nővel, hogy nem elég fontos számára, vagy szimplán csak pazarolja az idejét, ő biztosan nem fél lezárni a kapcsolatot. Mindegy, hogy csak néhány randi volt eddig, vagy már egy ideje kapcsolatban élnek!

Ő ugyanis pontosan tudja, hogy a párkapcsolat egyik lényege az, hogy van egy társunk, akire bármilyen élethelyzetben számíthatunk. Ha épp ez a valaki nem felel meg ennek a kritériumnak, biztos, hogy nem ő az Igazi számára.

Nem hagyja, hogy irányítsák

Egy erős nő tudja, hogy mit szeretne, és nem is hagyja, hogy bárki megpróbálja irányítani őt. Mindegy, hogy egy jövőbeli karriertervről van szó, vagy csak szimplán arról, mit csináljatok szombat este, őt nem lehet rávenni olyan dologra, amit nem akar megtenni.

Persze ez nem azt jelenti, hogy sose tenne szívességet a szerelme kedvéért, hiszen ő is hajlandó alkalmazkodni másokhoz. De az már egy egészen más helyzet, ha a párja parancsolni próbál neki, ezt ugyanis sosem hagyná szó nélkül.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást