Ez a 4 dolog veszi el a leglelkesebb randipartner kedvét is a folytatástól

Ez a 4 dolog veszi el a leglelkesebb randipartner kedvét is a folytatástól

Címlap / Szerelem / Ez a 4 dolog veszi el a leglelkesebb randipartner kedvét is a folytatástól

Távolabb a valóságtól

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy úgy érzik, muszáj lenyűgözniük a másik felet. Emiatt megesik, hogy belecsempésznek aprócska füllentéseket egy történetbe, vagy olyan programötletekkel állnak elő, amit nem valószínű, hogy tényleg meg is valósítanak majd. Ilyen például az, amikor azt mondja neked a partnered, hogy hamarosan jön a hosszú hétvége, és elutazhatnátok kettesben a Mátrához. Amikor viszont tényleg itt van a dátum, mégsem ér rá egy fontos munka vagy egyéb elfoglaltság miatt.

Az ilyen és ehhez hasonló hamis ígéretek még annak is elveszik a kedvét az ismerkedéstől, aki tényleg megkedvelte már a másik felet. Minden, aminek nincs köze a tényleges valósághoz, csak tönkretesz egy kezdődő kapcsolatot!

Mindenkinek vannak kedvencei

Fontos, hogy egy kapcsolatban viszonylag sok közös legyen bennetek, de szerencsére nem baj, ha nem mindenben vagytok ugyanolyanok.

Valószínű, hogy egészen más hobbitok, érdeklődési körötök, esetleg ízlésetek van, ami esetében fontos szabály, hogy mindig tisztelni kell a másik kedvenceit.

Még akkor is, ha te nem érted, mi olyan érdekes a videojátékokban vagy az elektronikus zenében. Onnantól kezdve viszont, hogy valaki ezt a kimondatlan szabályt nem tartja be, viccet űz a másik hobbijából (még ha csak csipkelődés szintjén is), vagy esetleg elmondja, szerinte miért nem érdemes arra időt pazarolni, akár már biztosra is veheti, hogy ennek az ismerkedésnek lassan vége is lesz. 

PeopleImages/Istockphoto.com

A másik ideje nagyon fontos

Megesik, hogy valaki a forgalom miatt elkésik egy kicsit, de ha ez gyakran megismétlődik, biztos, hogy lesz egy kis feszültség a levegőben. Ahogy az sem túl jó pont, ha az utolsó pillanatban mondanak le egy randit. Ugyanilyen rossz, ha a találkozó túl rövidre nyúlik el, noha az egyik fél sok időt töltött az odautazással. A fentiek mind azt éreztetik veled, hogy a másiknak nem elég fontos a te időd, nincs tisztelettel rád. Ezek után nem meglepő, ha neked se lenne kedved folytatni az ismerkedést.

Egy kapcsolat kezdetén, még ha csak az ismerkedési fázisban is tartotok, ezt a három dolgot fontos figyelembe venni. Máskülönben hamar megborulhat az egyensúlyt, és az egyik fél nem érzi majd magát fontosnak. Lehet, hogy te nem szándékosan késel el, hanem egyszerűen nem tudod jól beosztani az idődet, de amit a barátaid megértenek, a randipartnered nem biztos, hogy meg fog.

Ha az egyik nem figyel

Volt már olyan randid, ahol beszéltél valamiről, és láttad, hogy a partnered tekintete üvegessé válik? Hiába nézett rád, pontosan tudtad, hogy fogalma sincs, miről beszélsz, mert egyáltalán nem is figyel rád? Ez az egyik legnagyobb mínusz egy randevún, ahol épp az lenne a lényeg, hogy közelebbről megismerjétek egymást.

Ha a partnered szeret többet beszélni, még nincs gond, de ha a következő találkozón nem emlékszik arra, amit te meséltél, szinte biztos, hogy ez később sem lenne másképp. Ebből kiindulva nem csoda, hogy a második randi nagyon gyakran válik az utolsóvá! Ha tudod, hogy most ezer dolog jár a fejedben, és nem tudsz maximálisan odafigyelni a másikra, sokkal jobban jársz, ha megbeszélsz vele egy másik alkalmat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást