7 dolog, amit nagyon érdemes lenne ellesni a felnőttfilmekből

7 dolog, amit nagyon érdemes lenne ellesni a felnőttfilmekből

Címlap / Szerelem / Szex / 7 dolog, amit nagyon érdemes lenne ellesni a felnőttfilmekből / 2. oldal

Korántsem mondhatnánk, hogy jó az a pornóorientált világ, amiben élünk. Bár mindenhonnan a meztelenség és a szexualitás folyik, ennek a hátrányok mellett megvan az az előnye, hogy végre a nők is tudják, jár nekik a gyönyör. A negatívumokat természetesen ki kell szűrni, de azért akad néhány jó dolog is, amit eltanulhatunk a pornótól.

Mutasd meg, hogy kívánod!

A kezdeményezés már önmagában is vonzó, így ezzel nem foghatsz mellé soha az életben. A filmeken sem ritka, hogy a nők ellentmondást nem tűrően közelednek, és bár szegény férfiak megpróbálnak tiltakozni, sajnos kénytelen beadni a derekukat. Miért ne lehetne mindez valóság? Sokszor már az is feldobja a szexuális életeteket, ha más veszi át az irányítást, s ezzel megtörik a jól megszokott monotonitás.

Foglalkozz a saját örömöddel is!

Pornófilmeken gyakran észrevehetjük, hogy a nők elsődlegesen a saját örömükkel vannak elfoglalva, ami jól láthatóan egyáltalán nem zavarja a férfiakat. Ezt a taktikát érdemes átültetni a magánéletedbe is, hiszen az irányítás átvételével magadra tudsz koncentrálni, és mint tudjuk, a te örömöd legalább annyira fontos a kedvesednek, mint a sajátja.

Ha nem kell jóformán kikönyörögnie belőled az orgazmust és azt, hogy hajlandó legyél megmozdulni, akkor extra örömet okozhatsz neki.

Add a tudtára, hogy élvezed!

Egy pornószínésznő nem fojtja vissza az ajkát elhagyó hangokat, mi több, olykor túlzásba is esik az élvezet kimutatását illetően. Természetesen neked nem kell eljátszanod, hogy élvezed a szeretkezést, hiszen nem egy filmben vagy, hanem a valóságban, ahol az élvezetek is valóságosak.

Néha az is izgató tud lenni, ha némán estek egymásnak, de ilyenkor a mozdulatok azok, amik sokat elárulnak. Mivel azonban a férfiak vizuális típusok, nem csak az izgató számukra, amit látnak, hanem az is, amit hallanak.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»