Szerelem / Szex

Hamar a csúcsra! 14 percig tart eljutni az orgazmusig, de ezzel az 5 tippel felgyorsítható

Legyetek intimek már az akció előtt

„Mai rohanó világunkban” előfordul, hogy a sok tennivaló melle az összebújásra már kevés idő marad. Ilyenkor pedig mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az aktus mindkét fél számára elégedettséggel – tehát orgazmussal – végződjön. Míg a férfiak számára a szex lehet pusztán fizikális dolog, addig a nőknél a testi mellett szükség van az érzelmi ráhangolódásra is, ami időbe telik.

Ezért segít, ha már a tényleges összebújás előtt valamilyen intim pillanatban vagytok. Ez tulajdonképpen nem extra erőfeszítés, csak annyi, hogy ne egyből hazaérkezés vagy vacsora után ugorjatok ágyba, hanem például egy pohár bor nyugodt elfogyasztása vagy egy közös zuhany után. 

Izgató olaj

A szexuális segédeszközök mellett a szexhez használatos olajok is igazi forradalmon mentek keresztül az elmúlt években. Az izgató olaj nem összekeverendő az „erotikus illatú” masszázs olajokkal. Egy jó minőségű stimuláló olaj nem más, mint egy kis palackozott afrodiziákum. Előjáték közben ajánlott használni, intenzív meleg érzést okoz, amitől egyből hangulatba jössz és gyorsabban felizgulsz.

Kelly Sikkema/unsplash.com

Egyszerre több erogén zónát vegyetek célba 

Ugyan a férfiak nem kiemelkedőek a „multitaskingban”, azaz abban, hogy egyszerre több dolgot csináljanak, azonban ha a szexről van szó, meglepően lelkesek és ügyesek tudnak lenni. Célravezető technika, ha szenvedélyesen megcsókol, miközben kezével izgatja a melled, vagy mikor szájával izgatja a mellbimbód, miközben a keze a bugyidban van. A lényeg, hogy olyan kombinációt alkalmazzon, ami neked a legjobban esik, ennek kulcsa pedig a megfelelő kommunikáció. Az ilyen fajta intenzív előjáték lerövidíti az orgazmusig való eljutás idejét. 

Tanítsd meg partnerednek a Kivin módszert

A Kivin metódus egy olyan technika, ami sok nő életében nyitott új, élvezetes dimenziókat. Röviden összefoglalva nem más, mint az „oldalirányú orál”. A szokásos le és fel irány helyett a partner vízszintesen mozgatja a nyelvét, ami így egyszerre stimulálja a nagy- és kisajkakat és a klitoriszt. A Kivin módszer hívei szerint így akár három perc alatt is eljuthatunk a csúcsra, mert nagyobb felületen történik az izgatás.

Ehhez az ideális testhelyzet, mikor a nő háttal fekszik és egyik lábát a mellkasához húzza vagy a partnere hátán pihenteti. A lényeg, hogy a pozíció a lehető legkényelmesebb legyen, a komfort és az ellazulás ugyanis kulcsfontosságú az orgazmus érdekében.

Klitorális orgazmusra törekedj

A nők többsége eleve csak klitorális orgazmusra képes, de ez senkit ne keserítsen el, az ugyanis sokkal intenzívebb is, mint a vaginális orgazmus. A csiklót aktus közben stimulálhatja partnered valamilyen segédeszközzel vagy a kezével. A leggyorsabban viszont akkor jutsz a csúcsra, ha te izgatod magadnak.

A női orgazmusért lehet, hogy kicsit jobban meg kell dolgozni, de – a férfiakkal ellentétben – mi képesek vagyunk többször is elélvezni egymás után, sőt, a mi tetőpontunk bizonyítottan intenzívebb is. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW