Otthon / Szórakozás

Élmény az egész családnak – Idén is vár a Rossmann Mikulásfutás

Élmény az egész családnak – Idén is vár a Rossmann Mikulásfutás

2014-ben valóra vált a BSI régi álma: 2600 mikulás lepte el a Corvinus Egyetemet és a Váci utcát. Az  élet megállt egy rövid időre, amíg a környéken sétálgatók és dolgozók tátott szájjal bámulták a  rengeteg télapót: ilyen látványban még soha nem volt részük december 6-án! Ha esetleg lemaradtál erről a szuper programról, ne csüggedj: idén újra startvonalhoz állhatsz a 2. Rossmann Mikulásfutáson az egész családoddal!

Idén még több mikulásra számíthatnak az arra járók. Sőt, bárki kipróbálhatja, milyen felölteni a piros gúnyát és az ősz szakállt.

Aki ugyanis nevez a 2,3 km-es 2. Rossmann Mikulásfutásra, az nem csak az indulásra szerez jogot, hanem megkapja a télapó egyenruhát is: piros nadrág, piros kabát, fekete övvel.

A játékos bemelegítést Béres Alexandra tartja a futamok előtt, aki családjával rajthoz is áll ezen a vicces futáson.A gyerekeket a színpadon 12:25-12:50-ig és 14:25-14:55 között Kolompos zenekari koncert és póni simogató várja!

Ne csak futás közben, előtte is legyél Mikulás, hozz egy ajándékot a puttonyba a rászoruló gyerekeknek! Játékokat, írószereket, iskolaszereket várunk Tőletek, az összegyűlt ajándékokat az ÁGOTA® Alapítvány egy karácsonyi ünnepség keretében fogja átadni állami gondozott gyerekeknek.

December 6-án tehát minden adott egy karácsonyi hangulatot idéző vidám délutánhoz: Mikulások, ünnepi fények, állatsimogató, színpadi programok! Táv: 2,3 km.

Rajtok: első futam 13 óra, második futam 15 óra Sóház utca (a Budapesti Corvinus Egyetem és a Központi Vásárcsarnok között). Létszámlimit: 7000 fő. Bővebb infóért kattints ide: www.futanet.hu

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást