3 életmód-tipp a karcsúbb derékért

3 életmód-tipp a karcsúbb derékért

Címlap / Életmód / Táplálkozás / 3 életmód-tipp a karcsúbb derékért

Ha ezernyi felülés, hasizom gyakorlat, vagy a futópadon töltött végtelen órák nem akarnak csípőben vékonyítani, akkor más módszerhez kell fordulnod.

Szükség van pár szokásbeli változtatásra, hogy elérd az oly áhított karcsú derekat.
Míg az edzés és helyes étkezés marad továbbra is a súlycsökkenés legjobb módja, létezik pár szokás, amelyen változtatnod kell. Ezek a kis szokás-változtatások megduplázzák a csípőtájéki karcsusodásod mértékét.

Felejtsd el a késői lefekvéseket

A legtöbb városi embernek szokásává vált a késői lefekvés. Ha komolyan szeretnél fogyni, akkor felejtsd el a késő estébe nyúló showműsorokat, és éjjeli filmeket. Az alváshiány hormonális egyensúlyhiányt okoz, ami lassítja a zsírégetés folyamatát.
Amikor próbálsz lefogyni, a szervezetnek szüksége van napi legalább nyolc óra alvásra. Ha nem alszol eleget, a máj által termelt inzulin nem segít a lerakódott zsír lebontásában.

Az étkezések kihagyása nem segít

Szinte minden nő, aki plussz párnákat fedez fel hasán, csalódottságában elkezd étkezéseket kihagyni. A nők többsége úgy gondolja, hogy ettől dereka karcsúbb lesz. Egészségügyi szakértők azonban úgy vélik, hogy naponta hatszor kis adagokban kell étkezni.
A napi kalóriabevitelt oszd hat részre, és figyelj arra, hogy az egyenkénti étkezések kalóriája ne haladja meg a megengedettet. Ezért ha naponta 2000 KCal-t szeretnél fogyasztani, étkezésenként fogyassz kb. 350-400 KCal-t.

A kevesebb vízbevitel akadály lehet

Amikor felkelsz igyál kb. 1 liter vizet, mert ez segíteni fog az anyagcserefolyamat serkentésében, mely kalóriákat éget a következő 2-3 órában. A nap folyamán fogyassz rendszeres időközönként vizet, hisz ez segít megszabadulni a derekadon levő makacs párnák legyőzésében.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást