Életmód / Lélek

12 dolog, amit csak azok érthetnek, akik mindenhonnan elkésnek

12 dolog, amit csak azok érthetnek, akik mindenhonnan elkésnek

Hiába az ajándékba kapott karóra és a határidőnapló, te akkor sem tudod megfelelően beosztani az idődet? Mindig azon kapod magad, hogy már rég el kellett volna indulnod, és fél órás késésben vagy, ezért az ismerőseid hozzászoktak ahhoz, hogy mindenhonnan késel? Akkor az alábbi 12 dolog nagyon ismerős lesz számodra!

1. Meg sem tudnád mondani, hányszor fordult már elő veled az, hogy azt írtad, “5 perc múlva ott leszek“, és valójában még csak akkor léptél ki az ajtón. Vagy vetted fel a cipődet. Vagy találtad ki, mit is viselj aznap este.

2. A barátaid egy ideje már inkább hazudnak arról, hogy mikor találkozzatok. Ha például fél 9-kor szeretnének összefutni veled, szimplán csak azt mondják, hogy érj oda 8-ra, mert tudják, hogy akkor talán még időben meg is érkezel.

3. Ezt hallva akár meg is sértődhetnél, de amikor valóban fél óra késéssel érkezel, belátod, hogy egy kicsit tényleg igazuk van.

4. Amikor szökő évente egyszer mégis időben jelensz meg egy találkozón, a barátaid teljesen ledöbbennek azon, hogy mi történt. “Baj van? Minden okés?” A szokásos “hol van az igazi XY, és ki vagy te?” kérdés sem maradhat el!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást