Otthon / Hobbi

8 szuper DIY lakásdekor befőttesüveggel

Vintage virágtartók

Lehet, hogy az unalmas, üres üvegekről eszedbe sem jutna, hogy kaspóként használd őket, de egy makraméval kiegészítve és fellógatva már egészen másként mutatnak: ezek a függő virágtartók abszolút beleillenek a legfrissebb trendekbe is.

 

Romantikus fények

Ha már a makraménál tartunk: a kisebb-nagyobb üvegeket fel is díszítheted ezekkel a különleges csomózású kötelekkel, hogy aztán romantikus mécsestartó legyen belőlük. Nem csak egy új hobbid lehet, de a lakásod is új díszeket kap!

 

Dizájnos zsebkendő adagoló

A papír zsebkendőtartók hiába is próbálnak meg a különféle mintákkal vagy színekkel dizájnossá válni, valahogy mindig kilógnak a környezetből. Ezek a lefestett, kilyukasztott tetejű befőttesüvegek azonban tökéletesen hozzáidomulnak majd a szoba hangulatához, és bármikor újratöltheted őket egy tekerccsel.

 

Rögtönzött asztaldísz

Vendégeket vársz, és az utolsó pillanatban jutott eszedbe, hogy nincs mivel dekorálnod az asztalt? Egy csokor friss virággal és néhány egyszerű, akár a hobby fiókodban talált maradék anyaggal azonnal olyan asztaldíszt rittyenthetsz egy egyszerű befőttesüvegből is, hogy az egy étteremben is megállná a helyét!

 

Olvastad már?  6 dolog, amit lakberendezők szerint végleg száműznöd kéne a hálószobádból

Még több kreatív ötlet vár a következő oldalon! Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2