4 biztos jel, hogy nem akar mást sajnos, csak ágyba bújni veled

4 biztos jel, hogy nem akar mást sajnos, csak ágyba bújni veled

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 biztos jel, hogy nem akar mást sajnos, csak ágyba bújni veled

Gond nélkül vizslat

Az elismerő pillantások nagyon jól tudnak esni, de nem akkor, ha túlzásba viszik őket.

Ha úgy érzed, a kiszemelted már szinte a tekintetével levetkőztet, miközben még azt sem tudja, hogy hívnak, az semmiképpen sem jó jel. De még nem a legrosszabb!

Érdemes átgondolnod a vele kapcsolatos terveidet, ha akkor is csak a nyakadtól lefelé bámészkodik, amikor éppen magadról mesélsz neki.

Még rosszabb a helyzet, ha a beszélgetést is rendszeresen intim témákra tereli. Szerencsére tehetsz vele egy próbát: csak akkor kapja fel a fejét, ha +18-as kalandokról mesélsz, vagy mással is le tudod nyűgözni?

Gyorsan letudná a kötelezőket

Árulkodó jel az is, ha úgy érzed, hogy a randikra egyfajta kötelező, de felesleges körökként tekint. Nem igazán foglalkozik a mondandóddal, és sokszor süt róla az unalom.

Úgy viselkedik, mintha mennie kellene valahova – ezzel azt próbálja éreztetni veled, hogy ha te nem, akkor majd más valaki kötélnek áll.

A kérdés az, belemész-e ebbe a gyermeteg játékba? Ha igen, akkor azzal számolnod kell, hogy ez a viszony jó eséllyel csak az egyéjszakás kalandig vezet. Amennyiben ezzel nincs problémád, bátran vágj bele! De ha ennél komolyabbra vágysz, inkább olyan férfival ülj le randizni, aki nem csak “elviseli” a társaságodat, hanem érdeklődik is a személyiséged felől.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást