Ezért egyél sok rostot: elkerülheted a legfőbb betegségeket
A rostfogyasztás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, főleg manapság, amikor sajnos a legtöbb természetes élelmiszer sokak napirendjében hátraszorul.…
2015.06.03.A rostfogyasztás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, főleg manapság, amikor sajnos a legtöbb természetes élelmiszer sokak napirendjében hátraszorul.…
írta Szabó Erzsébet 2015.06.03.A más néven batátának hívott zöldséget nemcsak sütőtökre emlékeztető, édeskés aromája miatt érdemes fogyasztani, hanem azért is, mert…
írta Sándor Alexandra 2014.11.07.Állítólag XV. Lajos imádta a karfiolt, ezért uralkodása alatt egyik kegyencnőjéről „à la du Barry”-nak nevezték el a…
írta Sütő Gyöngyi 2014.10.30.Amikor az emésztés, a táplálék feldolgozása nehézséget jelent, legtöbbször rossz táplálkozási szokások és lelki gondok vannak a háttérben.…
írta Sütő Gyöngyi 2014.10.18.Becslések szerint az idős emberek nagyjából felének nem jut annyi vitamin és ásványi anyag a szervezetébe, amennyi szükséges…
írta Sándor Alexandra 2014.09.11.Bud Spencer mindig hagymás babot evett a Piedone-filmekben, emlékszel? Férfias ételnek tűnik, de mindenkinek érdemes rendszeresen fogyasztani, ugyanis…
írta Sütő Gyöngyi 2014.05.14.Az ünnepi ételek a hagyományokról és szokásokról szólnak, de egyes ételek nagyon károsak egészségünkre. Íme a legegészségesebb húsvéti…
írta Nagy Ágota 2013.03.10.Nem csak finom, de nagyon egészséges is, így bármelyik elkészítési formáját is választjuk, szervezetünk mindenképpen csak jól járhat!…
írta Fischer Anna 2012.11.27.Mindennap „illik” vécézned? Székrekedés során mérgek szabadulnak fel a szervezetedben? Egy szem rágó lenyelése is végzetes lehet? És…
írta Sándor Alexandra 2012.11.12.Táplálkozástudományi szakemberek szerint feleannyi rostot sem eszünk, mint kellene. Pedig ez a tápanyagfajta csökkenti a koleszterinszintet, megelőzi a…
írta Sándor Alexandra 2012.11.11.