A csodálatos fokhagyma
Ha húspácot, kolbászt, levest vagy éppen pirítóst készítünk, a legtöbb esetben van egy olyan alapfűszer, amit mindenképpen használunk,…
2012.11.12.Ha húspácot, kolbászt, levest vagy éppen pirítóst készítünk, a legtöbb esetben van egy olyan alapfűszer, amit mindenképpen használunk,…
Valóságos ízbomba ez a krémes hagymaleves, elkészítése pedig rendkívül egyszerű. Hozzávalók 6 személyre 6 dkg vaj2 evőkanál olívaolaj 6…
Hagyományos ízek kedvelt magyar zöldségekkel. Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg zöldbab1 fej hagyma2 gerezd fokhagyma50 dkg paradicsom1 db…
A nyár a legjobb időszak a lecsókészítésre. Ilyenkor kaphatók a legédesebb paradicsomok, roppanós paprikák, zsenge padlizsánok és lédús…
Ki mondta, hogy a húst lehet csak grillezni? Íme egy teljes útmutató a zöldséggrillezéshez. Kukorica 8 cső zsenge…
Ha későn érsz haza és alig maradt már energiád a főzésre, ez a fogás nagyszerű vacsorád lehet. Előkészítés:…