Ez a régi orosz „pasztilla” recept almából készít pillecukrot
Dosztojevszkij imádta, Nagy Katalin rajongott érte, és Szófia Tolsztoja, Tolsztoj felesége is sokat készítette. A pasztilla egykoron az…
2025.05.04.Dosztojevszkij imádta, Nagy Katalin rajongott érte, és Szófia Tolsztoja, Tolsztoj felesége is sokat készítette. A pasztilla egykoron az…
Talán meglepő megközelítés, de létezik olyan elmélet, amely szerint az általunk leginkább szeretett és rendszeresen fogyasztott gyümölcsök is…
Függetlenül attól, hogy korán reggel készítesz magadnak egy nagy bögre finom teát, vagy délután kortyolgatod, annyi biztos, hogy…
Töltsük fel szervezetünket minél több vitaminnal, hogy megerősíthessük az immunrendszerünket. Télen viszonylag nehéz hozzájutni a zöldségekhez, gyümölcsökhöz, de…
Édesen vagy sósan, uzsonnaként vagy desszertként – a többségnek mindegy, hogyan és mikor, csak ehessen palacsintát.
Minden nap egy alma az orvost távol tartja – a mondás, úgy tűnik, nem alaptalan, legalább is egy…
Sok cikket lehet olvasni arról, mennyi minden köt ki a szemétben, pedig még újra lehetne hasznosítani. Most azonban…
Sok okunk lehet arra, hogy örüljünk a hűvösebb hőmérsékletnek és a vastag pulóveres, szövetkabátos időjárásnak, de kevés édesebb…
Az almának a jó tárolhatóságának és az eltarthatóságának köszönhetően egész évben szezonja van. Csodálatosan ropogós és értékes, vitaminokban…
Az alma tipikusan olyan gyümölcs, amelyet egészen biztosan nem tudunk kikerülni az őszi hónapokban, hiszen megtelnek vele az…