A bérelt lakás otthonosítása: 10 „visszafordítható” dekor tipp

A bérelt lakás otthonosítása: 10 „visszafordítható” dekor tipp

Címlap / Otthon / Dekor / A bérelt lakás otthonosítása: 10 „visszafordítható” dekor tipp

Tapéta helyett

Ma már nem kell drága tapéta ahhoz, hogy egy helyiséget megtöltsünk karakterrel. A hagyományos tapéta felragasztása bonyolult, leszedni nagyon nehéz, ára pedig igencsak borsos lehet. Egy bérleményben tökéletes megoldás a tapadós tapéta, amit könnyedén ragaszthatunk a falra és ugyanolyan egyszerűen is távolíthatjuk el, mikor költözünk. Egy üres falrész hangsúlyos fókuszponttá válhat a segítségével, de akár fürdőbe vagy mellékhelyiségbe is remek megoldás.

 

 

Optikai ágyvég

A festék mindig az egyik legegyszerűbb módja egy szoba új szintre emelésének.

Ha nincs lehetőséged egy szép ágyvéget installálni, oldd meg optikailag egy festett félkörrel. A boho trend kedvelőitől indult el ez a látványos technika, de színtől függően ma már szinte minden lakberendezői stílusban előszeretettel használják.

 

 

Sikkes festés

Még a festéknél maradva egy másik stílusos és költséghatékony tipp, amely egy egész helyiséget átformál: a falak alsó harmadának pingálása. Ez a pofonegyszerű trükk bármilyen színnel csodásan működik és azonnali szofisztikált megjelenést kölcsönöz. Költözéskor pedig – amennyiben a főbérlő ragaszkodik hozzá – csak visszafested fehérre és kész.

 

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást