VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?
Ki ne szeretné a tésztás ételeket? Kis fantáziával igen sokrétűen felhasználhatók. Egy remek pesztó bármikor jól jöhet. Kevés időd van ebédet vagy vacsorát készíteni?
Egy jó tésztával és hozzá egy príma pesztóval az egész családot megörvendeztetheted akkor is, ha mondjuk bevásárolni voltatok, és éhesen mentetek haza. Amíg a tészta fő, a pesztót is összedobhatod.
Hozzávalók:
- 50 dkg durum kagyló tészta
- só
- 10 dkg aszalt paradicsom
- 10 szem sós mandula
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 dkg füstölt sajt
- 5-6 cm-nyi póréhagyma
- 1 csipetnyi snidling
- 1 kis doboz paradicsomos szardínia konzerv
- rukkola
Elkészítés:
A durum kagyló tésztát enyhén sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük. A főzővízből tegyünk el 4-5 evőkanálnyit a pesztóba.