7 ok, amiért megéri egy vegával randizni

7 ok, amiért megéri egy vegával randizni

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 ok, amiért megéri egy vegával randizni

Megrögzött húsevőként fura lehet még a gondolat is, hogy olyasvalakivel randevúzz, aki nem el tudja képzelni a vasárnapi ebédet rántott hús nélkül, pedig számos oka van annak, miért éri meg egy vegával szerelembe esni. Bemutatunk néhányat, ami után talán a te előítéleteid is köddé válnak.

Egy vegával könnyű az élet

Kutatások szerint a vegetáriánusok jobban kezelik a konfliktusokat, nyugodtabbak és jobban képesek megőrizni a hidegvérüket, így kisebb az esély arra, hogy valami apróságon kapjatok össze, hiszen ha a párod higgadtan és racionálisan kezeli a kérdést, valószínűleg hamarosan te is megnyugszol, és ésszerű kompromisszumot találtok.

Szeretik az állatokat

A vegák általában szeretik az állatokat, így valószínűleg a te már meglévő kutyáddal/macskáddal/aranyhörcsögöddel is kijönnek majd.
Arról nem is beszélve, hogy ezt a gondolatot követve, valószínűleg azon sem akadnak ki, ha disznó módra majszolod a süteményt az ágyban egy vasárnap délutánon.

Bátrak

Nem kell ahhoz PETA aktivistának lenni, hogy valakit a vegasága bátorrá tegyen. Nem egyszerű nemet mondani a nagymamának, mikor töltött káposztával kínál, és a megrögzött húsevők is hajlamosak arra, hogy megmondják a vegáknak, mit is hogyan kellene csinálniuk.
Az, hogy valaki mindezek ellenére is kitart az elve mellett, egyenes jellemre és bátorságra vall.

A vegák jó szeretők

Tanulmányok szerint azok, akik kevesebb húst, és több zöldséget és gyümölcsöt esznek, nem csak jobb kondiban vannak, de a hormonszintjük is kedvezőbb a kellemes szexuális élethez, így szinte biztos lehetsz benne, hogy egy vega szeretőben nem fogsz csalódni.

Nem lopják el a szalonnádat

Egy vega mellett nem kell attól félned, hogy a szerelmed ellopja a legjobb falatokat a tányérodról, ellenben olyan új finomságokkal ismertethet meg, amelyekről eddig nem is hallottál.
A humusz, az articsóka és a többiek egészen új távlatokat nyithatnak meg az étkezési szokásaid tekintetében.

Olcsóbbak a randik

Egy sajtos szendvics határozottan olcsóbb, mint a marha steak, így a randikat olcsóbban kihozhatjátok, arról nem is beszélve, hogy ha nem szentírás, hogy minden ételbe hús kerüljön, az otthoni főzőcskézés is olcsóbb, adott esetben pedig akár sokkal gyorsabb is lehet, elvégre egy zöldséget megpárolni sokkal rövidebb időt vesz igénybe, mint átsütni egy fél disznót vagy egy egész csirkét.

Új helyeket ismerhetsz meg

Ha mégis kimozdultok valahová, biztos lehetsz benne, hogy vega partnerednek lesz néhány tippje, hová menjetek. Mivel nem jut hozzá bárhol a kedvenc fogásaihoz, rá van kényszerülve, hogy ismerje a város rejtett kis zugait, aprócska kávézóit, tudja, hol érdemes friss zöldség után nézni, és melyik sarkon árulják a legfinomabb zöld teát.
Ha te eddig az ilyen helyeket nem is nagyon kerested, meg fogsz lepődni, mennyi mindent kihagytál, mióta itt élsz.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást