A szépség és a funkcionalitás tökéletes kombinációja: az alumíniumkerítés

A szépség és a funkcionalitás tökéletes kombinációja: az alumíniumkerítés

Címlap / Otthon / Kert és terasz / A szépség és a funkcionalitás tökéletes kombinációja: az alumíniumkerítés

Az alumíniumkerítések az utóbbi években sok kerttulajdonos számára népszerű alternatívát jelentenek számos előnyük okán, ugyanis amellett, hogy dekoratívak, masszívak és tartósak, időtállóak. (x)

A kert a pihenés és a visszavonulás helye, és kialakításakor a biztonság és a magánélet biztosítása érdekében a kerítéseknek fontos szerep jut. Azonban a hagyományos alapanyagok helyett ma már sokan választják a korszerű, gondozásmentes alumíniumprofilokat. Tudj meg róla mindent, hogy megalapozott döntést hozhass, ha nálad is időszerűvé válik a kerítés telepítése vagy a meglévő cseréje! 

Szépség és tartósság

Az alumínium kerítés profil minden kertes ingatlantulajdonos számára kiváló választást jelent, ugyanis ötvözi a szépséget és a tartósságot, és mindezt úgy, hogy a karbantartására sem lesz gondod.

Egy alumíniumkerítés jelentősen javíthatja egy kert esztétikáját, ugyanis testre szabható, mivel különböző stílusokban, színekben és kivitelben kapható. Elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a környezetnek, stílusos és hangsúlyos elemévé válhat.

A profilok egyszerű vonalvezetése és sima felülete vonzó lehet azok számára, akik letisztult megoldást keresnek modern családi házuk környezetébe. A Kerítés Profil termékeit kiváló minőségű kivitelezés és időtlen dizájn jellemzi, és a változatos megjelenésnek köszönhetően preferenciáid és igényeid szerint alakíthatod.

Miért alumíniumkerítést válassz?

A fakerítéssel ellentétben az alumíniumszerkezet nem hajlamos a korhadásra, rovarfertőzésre vagy vetemedésre, a hagyományos fémkerítésekkel szemben pedig a korrózióra sem. Időjárásállóak, ellenállnak a napsugárzásnak, esőnek, fagynak, viharoknak anélkül, hogy esztétikájuk vagy integritásuk sérülne.

Az alumíniumkerítéseket nem kell festeni, pácolni, javítani, csupán egyszerű tisztítást igényelhetnek. Ezzel jelentős időt és pénzt takaríthatsz meg, továbbá hosszú távú befektetést biztosítanak.

Robusztus szerkezetük révén biztonságosak, korlátozzák a nem kívánt látogatók kertbe való bejutását. Amennyiben úgy érzed, magasabb és a belátást akadályozó zárt kerítésre van szükséged a magánéleted védelmében, lehetőséged van rá. A profilok helyzetét és egymástól való távolságát, valamint a kerítés magasságát egyénileg választhatod meg.

Praktikus kerítésrendszerek

A Kerítés Profil alumíniumkerítései egyszerűen telepíthetők, ugyanis a rendszer tartalmazza valamennyi szükséges komponenst, az alu léceken felül az oszlopokat, a rögzítéshez szükséges profilokat és más kiegészítőket. A speciális, egyedi, levédett kerítésrendszer prémiumminőségű anyagokból készül, továbbá nem tartalmaz látható csavarokat, így semmi sem rondít bele az összképbe.

Szükség esetén könnyen testre szabható és bővíthető, alkalmazkodik a jövőbeni igényekhez. És nem kizárólag kerítésépítés esetén használhatod ki az előnyeit, ugyanis terasz- és lépcsőkorlátok, kukatároló, pergola kialakítására és falburkolatként is használható.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!