Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?

Ahány ház, annyi szokás, de ma valaki másnak a hóbortja egyenesen az őrületbe kergethet. Próbálj toleráns lenni, de ha úgy érzed, a környezetedben valaki átlépi a határt, nyugodtan megkérheted rá, hogy ha nem is változtat a szokásán, legalább a te közeledben ne csinálja azt. Ha egyszer felemeled a szavad, kiderülhet, hogy mások is hasonlóan vélekednek, csak nem mertek eddig szólni.
Amikor önzetlenül segítesz valakinek a héten, nem is sejted, mekkora hálát váltasz ki belőle. Számodra természetes, hogy kiállsz a számodra fontos személyek mellett, de ez még így is az egész viszonyotokat bearanyozhatja, akár a teljes hétre is.

Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, a párodnak most nagy szüksége lehet rád. Lehet, hogy téged is bosszant valami, de most ne kezd kritizálni, mert érzékenyebben érinti, mint hinnéd.

Karrier: Anyagi bizonytalanság nyomaszthat, de a héten viszonylag kevés az esély rá, hogy ez megoldódjon. Egyelőre nem tehetsz mást, mint hogy megpróbálsz addig nyújtózni, amíg a takaród ér.

Próbálsz mértéktartó lenni, de az új év olyan lehetőségekkel kecsegtet, amelyek igazán izgatottá tesznek. Használd ki ezeket, és valósítsd meg a vágyaidat, most nem kell szégyenlősnek lenned!

Szerelem: Óvatos vagy, amikor egy új kapcsolatba kezdesz, mert nem akarsz mindent egy lapra föltenni. Bizalom nélkül azonban semmi sem működik, ezért érzékeny egyensúlyt kell fenntartanod.

Karrier: Ne ijedj meg a kihívásoktól, és főleg ne próbáld megúszni őket. Lehet, hogy saját magadról is valami olyasmit tanulsz, amit nem is gondoltál volna.

Mi a mai jóslatod?

Kérjük, add meg a születési dátumod: