Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Váratlan helyzetek sokasága teheti izgalmassá és érdekessé a napot, de légy óvatos, mert az egyik kaland veszélyesebb lehet annál, mint amilyennek látszik. Légy résen, és különösen figyelj ma oda a szeretteidre.
Új szelek fújnak, és te nem biztos, hogy jól érzed magadat a megváltozott környezetben. Adj egy esélyt a dolognak, ha nyitott maradsz, lehet, hogy megtalálod a helyedet, amit a korábbinál is jobban fogsz élvezni.

Szerelem: Semmi sem állandó, és bár a közöttetek lévő kapocs talán nem szűnik meg, mégis észben kell tartanod, hogy a túlságosan nagy merevség derékba töri a románcotokat.

Karrier: Tudod, hogy mikor mit kell mondanod, és ezzel akár időt is nyerhetsz, hogy felkészülj egy komolyabb kihívásra. Tartsd magad a terveidhez.

Valakitől olyan híreket hallasz, amelyek felkeltik az érdeklődésedet, de még ne kezdj el ezek alapján szervezkedni. Várj, amíg mások is megerősítik a dolgot, mert nem biztos, hogy minden hír tényeken alapszik.

Szerelem: Egy közös feladat megerősíti a kapcsolatotokat, mert bár nagy kihívás, mégis mindketten örömmel vágtok bele. A közös siker még közelebb hoz titeket.

Karrier: Valaki féltékeny lehet a sikereidre és a kapcsolataidra, de azt persze nem látja, hogy milyen sokat dolgoztál ezekért. Ne törődj az irigyekkel, kutyaugatás nem hallik az égig.

Mi a mai jóslatod?

Kérjük, add meg a születési dátumod: