TESZT: Melyik diétás ital illik a leginkább a személyiségedhez?

TESZT: Melyik diétás ital illik a leginkább a személyiségedhez?

Címlap / Életmód / Táplálkozás / TESZT: Melyik diétás ital illik a leginkább a személyiségedhez?

Az emberi személyiség hihetetlenül sokszínű: más és más szempontok alapján döntünk az életünk különböző területein. Töltsd ki ezt a tesztet és kiderítjük, a te egyediségedhez melyik diétás frissítő illik a legjobban! (x)

0%

Szeretsz utazni és felfedezni új helyeket?

Mennyire fontos számodra a hagyományok tisztelete?

Mit gondolsz, mennyire működsz érzelmi alapokon?

Mennyire vagy nyitott az új emberekkel való kapcsolatokra?

Mennyire érzed magadat kreatívnak?

Mennyire vonz az erotika és az érzékiség az életedben?

Milyen tulajdonságpáros jellemző leginkább a személyiségedre?

Melyik diétás frissítő ital illik a leginkább a személyiségedhez?
Egzotikus kalandor

Egy ellenállhatatlan, egzotikus személyiség vagy, aki legalább annyira szeret csábítani, mint amennyire kedveli, ha elcsábítják. Imádsz utazni, különleges helyeket, kultúrákat felfedezni. A kiszámítható, egyhangú hétköznapok nem tesznek boldoggá, mindig van egy-egy újabb izgalmas úti cél a bakancslistádon. Olyan egyéniség vagy, aki szívesen elmerül az ismeretlenben és minden készen áll az új dolgok kipróbálására. A világ minden sarka vonz, és készen is állsz arra, hogy felfedezd!
A hozzád illő frissítő: SIÓ ZERO Mangó-Narancs
Ikonikus hagyományőrző

Olyan személyiségre lelhetünk benned, akit egyáltalán nem zavar, ha a dolgok rutinszerűen, a maguk medrében folynak. Kedveled az emlékezetes, jól bevált és alaposan kiismert dolgokat, mindemellett tiszteled a tradíciókat. Mindenben meglátod a múlt szépségeit és emlékeit, örömmel nosztalgiázol, ábrándozol és előszeretettel kutakodsz a történelem bugyraiban, vagy merülsz el az önismeretben. Az életben a stabilitás és a hagyományok jelentik számodra az igazi biztonságot, és büszkeséggel viseled az ikonikus értékek örökségét.
A hozzád illő frissítő: SIÓ ZERO Őszibarack
Csábító lélek

Személyiséged vonzó, mások számára is figyelemfelkeltő – ezen nem sok csodálkoznivaló van, csak úgy süt rólad a magabiztosság! Nem is igazán rejted véka alá, mennyire érzéki vagy és egyáltalán nem veted meg az evilági élvezeteket. Előnyben részesíted a könnyed, frissítő élményeket, keresed a hétköznapi és kevésbé hétköznapi örömöket. Meglátod a szépet az apróságokban is, de szeretsz kirúgni a hámból: a lényeg, hogy magába szippantson a pillanat! Bájos és kifinomult vagy, mindig tudod, hogyan hozd ki magadból a legtöbbet.
A hozzád illő frissítő: SIÓ ZERO Ananász
Vidám optimista

Pozitív személyiségednek hála minden nap úgy kelsz fel, hogy szeretnéd kihozni magadból és lehetőségeidből a legtöbbet. Hozzáállásod azonban nem csak téged inspirál, hanem mindenki mást is, aki a közeledbe kerül. Keresed az élet színes, izgalmas, tartalmas, de mindenekelőtt vidám oldalát. Imádod, ha a programok, események, amiken részt veszel, képesek más dimenzióban láttatni az életedet és boldogan indulsz el az ismeretlen utakon is. Ki tudja, milyen új élményekkel és barátokkal leszel gazdagabb? Társaságodban garantáltan jó a hangulat és ezen szívesen osztozol másokkal!
A hozzád illő frissítő: SIÓ ZERO Multivitamin
Kreatív úttörő

Kreatív, különleges személyiség vagy, aki folyton az egyediséget és az újdonságokat keresi az életében. Nem elégszel meg azzal, ami általános vagy megszokott, éppen ellenkezőleg, sokszor menekülsz ezektől. Előnyben részesíted viszont az egyedi, kihívást jelentő hobbikat, könyveket és mindig olyan helyekre akarsz utazni, amikről mások még nem is hallottak. Hívogat és felpörget, sokszor szinte mágnesként vonz minden, ami kellően különleges. Az életed egy kaland, melyben az új élmények, célok, helyek és emberek felkutatása adja az igazi izgalmat és örömöt.
A hozzád illő frissítő: SIÓ ZERO Meggy-Szilva-Alma
Egyszerű elegancia

Olyan személyiség bújt meg benned, aki szereti az egyszerűséget és a letisztultságot az élete minden területén. Te vagy az, aki sokakkal ellentétben nem akarja mindenáron a kalandokat, kihívásokat keresni, hanem inkább előnyben részesíti a csendes boldogságot. Nincs szükséged átlagon felüli eredményekre vagy hatalmas csodákra ahhoz, hogy csordultig teljen a szíved, a legapróbb részletekben is meglátod az örömöt. Számodra az igazi boldogság a hétköznapi pillanatokban rejlik!
A hozzád illő frissítő: SIÓ ZERO Alma

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!