Életmód / Ezotéria

A legnagyobb titkod a csillagjegyed alapján: senki sem tudja rólad ezt

Kos

Sosem árultad még el senkinek, de mindig attól féltél, hogy egyszer majd az összes fontos ember elhagy téged. Rettegsz az egyedülléttől, és ezt nem feltétlenül kapcsolati szempontból értjük. Szingliként megijeszt a gondolat, hogy a barátaid eltávolodnak tőled, és akkor alig lesz, akihez szólni tudnál. 

Ha új párkapcsolatod lesz, attól tartasz, hogy az új barátaid nem fogadnak el, a régiek pedig nem maradnak meg. A szerelmi magány gondolata általában kevésbé okoz félelmet benned – itt úgy érzed, te irányítasz és rajtad áll vagy bukik az egész.

Bika

Mindegy, mikor ért véget a régi párkapcsolatod, de titkon még mindig sokszor eszedbe jut az exed. Ő volt az a személy, akit nagyon szerettél, és bár már egy ideje nem beszéltek, még megesik, hogy valamiről eszedbe jut. Lehet, hogy kellemes emlékek miatt, lehet, hogy azért, mert még mindig haragszol rá, de időnként megfordul a fejedben.

Ikrek

Általánosságban véve egy érdeklődő és kedves személy vagy, de előfordul olykor, hogy a szívélyességet csak megjátszod. Amikor a szerelmed vagy egy barátod magáról mesél, te meghallgatod, de az igazat megvallva, nem mindig érdekelnek a dolgai. A félelmed pont ebből adódik: nem szeretnél lebukni és őt megbántani.

Rák

Mindig is szerettél vásárolgatni, nézelődni, de az okos shopping és a spórolás soha nem volt az erősséged. Ezért viszont nem egy anyagi hullámvölgyben találtad már magad, és bár nem ismered be, de többet költesz, mint amennyit be mernél vallani. Sokszor még a párodnak sem árulod el, mennyibe került az a nagy szatyor holmi, amivel hazaértél.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW