5+1 örök stílustipp, hogy minden eseményen te legyél a legcsinosabb

5+1 örök stílustipp, hogy minden eseményen te legyél a legcsinosabb

Címlap / Stílus / Divat / 5+1 örök stílustipp, hogy minden eseményen te legyél a legcsinosabb

Nem szeretnél állandóan a háttérbe szorulni, és beolvadni a tömegbe? Akkor ideje egy kicsit alaposabban szemügyre venni az öltözékedet, hiszen az, hogy mit veszel fel, rengeteget számít a megjelenésedben.

Bizonyos színek, fazonok és kiegészítők rögtön rád vonzzák a tekintetet, csak azt kell megtalálnod, ez a te esetedben pontosan mit jelent!

Ha esküvőre vagy hivatalos

Az esküvőn a menyasszonynak kell leginkább tündökölni, de ha a vendégek között te szeretnél lenni a legcsinosabb, pár tippet érdemes megfogadnod!

Először is derítsd ki, hogy milyen színt viselnek a koszorúslányok, és azt tedd is rögtön tiltólistára, mert különben állandóan össze fognak keverni velük.

Válassz olyan ruhát, ami a vádlidig ér (ez épp a tökéletes középút), színek tekintetében pedig ne riadj vissza az élénkebb árnyalatoktól.

A legtöbb vendég általában a kéket választja ezekre az eseményekre, úgyhogy jó ötlet, ha te sárgában vagy zöldben gondolkodsz. Ha pedig plusz bókokat is begyűjtenél, vigyél magaddal egy különlegesebb szabású kézitáskát, ami keretbe foglalja a megjelenésedet.

 

A munkahelyeden

Az emberek többsége munkában inkább semleges árnyalatokat visel magán. Fekete-szürke-fehér; többnyire ezekkel találkozhatsz, épp ezért nehéz kitűnni a tömegből, ha ilyen színeket viselsz magadon. Ezért klassz ötlet, ha beszerzel magadnak néhány piros darabot!

Kutatók szerint ugyanis maga a piros szín magabiztosságot sugároz, feltűnő, és a férfiak is előbb észreveszik azokat a nőket, akik ezt az árnyalatot viselik magukon.

Természetesen nem kell túlzásokba esni, de egy piros blézer, ékszerek vagy egy felső máris rád vonzza a tekintetet!

 

Amikor kerti partira mész

A kerti partik elsőszámú szabálya: öltözz kényelmesen, és felejtsd el a magas sarkút!

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor valaki az udvaron minden második lépésnél belesüpped a földbe, ráadásul így biztosan nem a megfelelő okok miatt leszel feltűnő.

Válassz laza darabokat, amikben jól érzed magad, és inkább helyezd a fókuszt a kiegészítőidre, hiszen egy ilyen eseményen ezzel tudod leginkább felhívni magadra a figyelmet!

Egyedi készítésű fülbevaló, karkötő, nyaklánc nyugodtan jöhet, de akár egy divatos kendőt is köthetsz a hajadba, és máris te leszel a legtrendibb a vendégek között!

 

Ha buliba mész

A barátnőiddel úgy döntöttetek, hogy csaptok egy szuper bulit? Sokan ilyenkor a kis fekete ruhát veszik elő a szekrényből, de az igazat megvallva ezzel nem fogsz kitűnni a tömegből. Sőt, még inkább háttérbe szorulhatsz!

Az élénk, már-már neonos darabok szintén nem passzolnak ide, hiszen leginkább 80-as évek hangulatát idézik.

A legjobb választás az lehet, ha valamilyen csillogó ruhát kapsz fel magadra, legyen az ezüst, vagy flitteres; a lényeg, hogy csinos legyen, és jól érezd magad benne. Ami a cipőt illeti, hogy elkerüld a „túl sok” érzést, nyugodtan válassz kényelmeset magas sarkú helyett!

 

Amikor egy barátnőddel találkozol

Nyáron nagy lehetőség nyílik előttünk arra, hogy megmutassuk stílusunkat, és csinosan öltözködjünk.

Ha egy barátnőddel találkozol, és kiültök valahová kávézni, beszélgetni, a megfelelő öltözékkel egyszerre lehetsz visszafogott, elegáns úgy, hogy közben mindenki észrevesz téged!

A lényeg, hogy fehér ruhát válassz, lehetőleg olyat, ami pánt nélküli, vagy ejtett vállú. Ez rendkívül romantikus és nőies kisugárzással ruház fel téged.

 

Ha bevásárolni indulsz

Szingli vagy, és szeretnéd megragadni az alkalmat arra, hogy mindenhol észrevegyenek az emberek?

Akkor bevásárlás közben se feledkezz meg a csinos darabokról! Amivel viszont leginkább fel tudod majd hívni magadra a figyelmet, az a magas sarkú, hiszen ez automatikusan sokat dob a nőiességeden.

Még akkor is, ha egyszerű farmer-póló kombinációval viseled (ami kifejezetten jó választás egy bevásárlásra, hiszen ilyenkor tényleg nem kell túlöltözni).

A magas sarkú tekintetében csak arra figyelj, hogy ne legyen túl magas, és magabiztosan tudj benne járni. Figyeld meg, rögtön te leszel a legfeltűnőbb egyén a boltban!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást