Így viselheted a legtisztább színt, a hófehért

Így viselheted a legtisztább színt, a hófehért

Címlap / Stílus / Divat / Így viselheted a legtisztább színt, a hófehért

A fehér a legtisztább szín, amit viselhetsz, ráadásul szinte minden stílusban megállja a helyét –könnyen válhatsz tőle elegánssá, sportossá, figyelemfelkeltővé, vagy éppen szoliddá. Ráadásul a fehér nyáron igazán tökéletes választás, úgyhogy ideje mazsoláznod az alábbi, inspiráló szettekből!

Tökéletes nyári ruha

A sort egy fehér nyári ruhával kezdjük, ami egyszerűen nem hiányozhat a gardróbodból, mindenkinek szüksége van egy könnyed, fehér alapdarabra.

Ezeknek a ruháknak nem csupán az az előnyük, hogy szellőznek, és kevésbé szívják a meleget, hanem az is, hogy egy szempillantás alatt elkészülhetsz a segítségükkel. Ez otthon éppúgy előny, ahogy a nyaraláson, amikor minden perc számít.

A csodás fehér ruhák nem csupán a strandra tökéletesek – bár megfelelőek strandpapuccsal párosítva is – de magas sarkú/talpú szandállal, vagy alkalmibb saruval kombinálva akár elegánsabb helyekre is belibbenhetsz bennük.

A színeket illetően mindegy, mit választasz, hiszen a fehérhez minden illik, a világosbarna éppúgy, mint a soron következő farmer.

Izgalmas szett farmerrel

Az idei nyár egyik újdonsága a farmerből készült forrónadrág, ami végre láttatni engedi a csodás lábakat – sőt néha többet is.

Az mindenesetre biztos, hogy a fehérhez remekül illik a farmer, és még a hivalkodó forrónadrágon is sokat finomít egy-egy ilyen ejtett fazon.

Ha megfigyeled, ez a rövidnadrág vékonyabb, nyárra ideális anyagból készült, ráadásul sok helyen tovább aktualizálták fehér csipkével. Így még lazább és könnyedebb lett a végeredmény, ami extra gyanánt jobban is szellőzik.

Egyébként teljesen fehér rövidnadrágot szintén egész nyugodtan viselhetsz – akár farmer anyagból is – de ebben az esetben nagyon meg kell nézned, hova ülsz le, hiszen a fehér szín amennyire tiszta, sajnos annyira kényes tud lenni.

Nadrágszoknyával

A korábbi pontban már kicsit előrevetítettük a fehér nadrágokat, de míg az előző modell egy kényelmes, sportos szettet hozott, addig itt már egy jóval elegánsabb összeállítást figyelhetsz meg.

A fontosabb alkalmakra, de mégis rendkívül forró napokra nem muszáj, hogy hosszú nadrágban, vagy szoknyában menj, hiszen a célra tökéletesen megfelel egy rövid sort is – különösen, ha az a nadrág ilyen csinos és elegáns.

Ebben az összeállításban mindent felhasználhatsz inspirációnak, az összes darab trendi: a csipkeberakásos felső, a bokapántos szandál és persze a karcsúsított blézer sem megy ki soha a divatból.

További extra, hogy a teljesen fehér szett mellé az arany került kiegészítőként, ami pillanatok alatt, jelentősen megnöveli a különleges összhatást.

Oversized felsővel

Ismét inkább a sportosabb, kényelmesebb stílust kedvelő hölgyeknek kedvezünk, hiszen a fehéret így is lehet viselni – dacára annak, hogy ez nem éppen megszokott.

A fehér, ám némi mintával megbolondított cicanadrág tökéletes választás a nyári napokra, hiszen messze nem olyan borongós, mint hagyományos, sötét társa. A fehér pulóver vastagnak tűnhet, de alaposan szellőzik, ráadásul súlyánál fogva szépen aláesik.

Természetesen bármilyen hosszított, nyári felsővel helyettesítheted, de a hűvösebb időszakokra, napokra a pulóver tökéletes választás.

Bár a cipő a homok miatt hiányzik, jöhetnek a saruk, papucsok, de még a zárt, nyári lábbelik is.

Ha pedig elegánsabbra váltanál, vegyél fel egy csinosabb blúzt és egy magas sarkú szandált: a fehér cicanadrágból máris igazán csajos szettet varázsoltál.

Élénk mintával

Végül hoztunk egy példát az igazán üdítő és színes megjelenésre is, hiszen a fehér természetesen erre is képes.

Ahhoz, hogy az elismerő pillantásokat bezsebelhesd, csupán követned kell az alábbi alapszabályt: helyezd túlsúlyba a fehéret, majd bátran kombináld az alapot igazán élénk árnyalatokkal.

Ahogy ennél a modellnél láthatod, a fehér szoknya uralja a megjelenést, de a vidám, mintás felső rengeteget élénkít a szetten.

Csak egészen kevés türkiz van benne, de ez mégis elegendő ahhoz, hogy a kék táska szerves részét képezze az összeállításnak.

Az alapelvre épülő sort természetesen még hosszan folytathatnánk: felvehetsz egy fehér, bő szárú nadrágot élénk felsővel, egy fehér ruhát, amin csak berakásnyi minta jelenik meg, de akár egy teljesen fehér szettet is megbolondíthatsz színes kiegészítők segítségével.

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!