Hozzávalók:
A tésztához:
20 evőkanál liszt 1 evőkanál porcukor 5 dkg olvasztott vajas margarin 2 evőkanál méz 1 egész tojás 1 teáskanál szódabikarbóna
A krémhez:
3 csomag főzős vaníliás pudingpor 1 l tej 2 evőkanál liszt 2 egész tojás 2 csomag vaníliás cukor 7 szem édesítő tabletta
A tetejére:
5 dl habtejszín (Hulala)
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit kikeverjük. 2 lapot sütünk belőle 29×33 cm-es tepsiben. Vigyázzunk, mert sütőnktől függően hamar elkészül!
A lisztet elkeverjük 2 tojássárgájával, a vaníliás cukrokkal, a pudingporokkal, lassan hozzáadjuk a tejet. A krémet megfőzzük, a főzés utolsó 2 percében hozzákeverjük a keményre vert tojásfehérjéket. Beletesszük az édesítőszert.
Az egyik tésztalapot tálcára helyezzük. Rákenjük a kihűlt krémet. A habtejszínt kemény habbá verjük, s a vaníliás krémre simítjuk. Ennek a tetejére helyezzük óvatosan a másik megsült tésztalapot.
Tetejére halványan porcukrot hinthetünk. Egy éjszakán át tartsuk hűtőben! Nagyon szép, mutatós süti lesz belőle.