Szerelem / Párkapcsolat

5 biztos jel, hogy valakinek nem kellesz eléggé

Kétértelmű, ahogy írásban kommunikál

Tapasztalatból biztosan tudod, hogy ha valakiért odavagy, akkor azt nem tudod nem kimutatni, főleg írásban: ahogy ír neked, rögtön válaszolsz, és biztosra mész, hogy tudja: szeretnél vele találkozni, élvezed a beszélgetést.

Sokan azt a taktikát választják, hogy ha nem szimpatikus számukra valaki, vagy megunták a kommunikációt vele, akkor csak félszegen válaszolgatnak egészen addig, amíg a másiknak le nem esik a tantusz, vagy meg nem unja ő a vontatott beszélgetést.

Honnan tudod, hogy éppen ezen esel át? Ha a másik soha nem kezdeményezi a beszélgetést, és ha te írsz rá, akkor is félszegen válaszolgat, nagy szünetekkel, akkor azért borítékolhatod, hogy annyira nincs oda.

Nem tervez közös találkákat

Mindig beszéltek arról, hogy találkozni kéne, de aztán soha nem juttok el odáig, hogy ez meg is történjen? Valójában nem tudod, miért nem futtok össze, csak mindig elfoglalt, de ígéri, hogy majd legközelebb jó lesz? Akkor valószínűleg talomban tart, és nem vagy számára annyira érdekes, hogy komolyabban is átszervezze a napjait azért, hogy találkozzon veled.

Ez akkor is lehet így, ha egyébként néha összefuttok, de mindig csak te kezdeményezel, és úgy érzed, hogy kvázi szívességként éli meg a srác, hogy időt szakított a napjából rád.

Nem mutatja ki az érzéseit

Legalább is nem azokat, amiket te szeretnél: nem ölelgetnek, nem mondanak kedves dolgokat, megritkultak a csókok és a puszik, nehezükre esik közel kerülni hozzád fizikailag is. Ez lehet tudatos, de teljesen tudatalatti cselekedet is – egyszerűen nem szeretnék megmondani neked, hogy nem érdeklődnek már úgy irántad, ezért elkezdenek elhúzódni, vagy ösztönösen nem esik jól nekik közeledni feléd. Teljesen mindegy, mi az oka, a vége úgyis ugyanaz: valamiért nem akarnak veled lenni.

Stefan Spassov/unsplash.com

Azt mondja, nem akar párkapcsolatot

A férfiak és nők számára is ez sokszor csak felhívás keringőre, pedig hallgatni kéne rá: ha nem akar valaki kapcsolatot, akkor valószínűleg vagy tényleg nem érzi még késznek rá magát, vagy pedig egész egyszerűen nem akar kapcsolatot veled.

Olvastad már?  Így „üsd el az időt”, amíg nem kopogtat az ajtódon a Nagy Ő

Nagyon kicsi az esély arra, hogy te majd megváltoztatod a véleményét, és rájön, hogy nem akar élni nélküled, főleg akkor, ha már randizgattok egy ideje. Ennyi idő alatt bőven el tudja dönteni, hogy kell-e számára valaki, vagy nem, és ha azt mondja, hogy nem, akkor bizony érdemes hallgatni rá.

Úgy érzed, másokkal is találkozik

Ha netán együtt vagytok, elrejti a mobilját, gyanúsan sok nő hívogatja, esetleg láttad is már mással randizni – ez még akkor is az érdektelenség jele, ha még nem beszéltétek meg, hogy hivatalosan is együtt vagytok. Ha valaki odavan érted, az nem akar találkozgatni másokkal, főleg nem annyi emberrel és úgy, hogy az már neked is feltűnjön. Ha nem az egyetlen választás vagy, hanem egy opció, jobb lelépni, mielőtt még nagyobb fájdalmat okozol saját magadnak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást