Ezt kell tudnod 2023 uralkodó bolygójáról és hatásairól

Ezt kell tudnod 2023 uralkodó bolygójáról és hatásairól

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezt kell tudnod 2023 uralkodó bolygójáról és hatásairól

Az asztrológia szerint minden évnek megvan a maga uralkodó bolygója, és 2023-nak a Mars lesz, ám ettől nem feltétlenül kell tartatunk. Az erős bolygó rengeteg energiát és pozitív fordulatot hozhat az életünkbe, hiszen olyan tulajdonságokkal vértez fel mindannyiunkat, amelyeket a javunkra formálhatunk. Más kérdés, hogy arra használjuk-e, hogy megvalósítsuk álmainkat, terveinket, vagy éppen arra, hogy agresszívan támadjunk és romboljunk általa…

Itt a lehetőség önmagad kibontakoztatására

A Mars az ego, a férfierő, a bennünk rejlő potenciál bolygója, megadja a kellő lendületet ahhoz, hogy megvalósíthasd a céljaidat. Az elmúlt évek az előkészületekről szóltak és a „ki mint vet, úgy arat” alapján záros időn belül ki fog derülni, ki számíthat sikerre a következő esztendőben.

Úgy tűnik, 2023-ban minden adott lesz ahhoz, hogy érvényesíteni tudd az érdekeidet, nézeteidet, kibontakoztathasd a személyiségedet és megvalósíthasd mindazt, amit elterveztél.

Tekinthetsz úgy az előttünk álló hónapokra, mintha lenne egy kis extra hátszeled. Minden adott lesz ahhoz, hogy tudatosan még tovább növeld az önbizalmadat, győzni és érvényesülni akarj. Arra vonatkozóan is lesz motivációd, hogy te legyél az első.

Sajnos azonban a Mars nem csak azoknak ad erőt és bátorságot, akik a jóra, a fejlődésre használnák az energiákat, hanem azoknak is, akik rombolni szeretnének. Cserébe a „gyengébb oldal” sem lesz annyira gyenge, de ez egyúttal elhúzódó problémákat, feszültségeket is jelenthet. 

Anton Vierietin/istockphoto.com

Koncentráld az erőidet!

Ha valamikor, akkor most különösen nagy esélyed lehet arra, hogy az újévi fogadalmaidat megtartsd, és a kapott energiádat jóra használd. Azon a területen tudsz eredményt elérni, amelyen szeretnél. Bátrabb, elszántabb lehetsz, mint korábban bármikor, és a legtöbbet hozhatod ki magadból. Ennek a feltétele az, hogy az extra energiákat megfelelően áramoltasd, és igyekezd őket a helyes irányba koncentrálni.

Tehát ne pazarold felesleges vitákra, konfliktusokra, vagy bármi hasztalanra a kapott erőt, mert ezek észrevétlenül is napokra, hetekre el tudnak téríteni az utadról.

Habozásnak, tétovázásnak most nincs helye, mert mások fognak lecsapni a lehetőségekre, mások fogják megragadni azokat a kapaszkodókat, amelyek a te figyelmedet elkerülik.

Szó szerint forró év lesz 2023

Érdekes megfigyelés az asztrológiától, de mivel a Mars nem csak a tettrekészség, hanem a tűz bolygója is, várhatóan az idei év és száraz, forró lesz és tűzvészekkel járhat. A jó hír viszont az, hogy ez a forróság képletesen is értendő: igazán szenvedélyes, erotikus év elé nézünk. Számos rövid távú kapcsolat lángolhat fel, szinte mindenki nyitottabbá válik (magához képest persze) egy kis romantikára. 

A heves érzelmek természetesen negatív értelemben is megjelenhetnek. A kevésbé rendezett viszonyokban elmérgesedhetnek a veszekedések és gyakoribb lehet a féltékenység, számonkérés. Ezeket a vitákat ráadásul nehézkes is lesz rendezni, mert általánossá válik a makacsság, eltökéltség. Automatikusan nehezebb lesz a kommunikáció akkor, amikor nem tudunk hideg fejjel gondolkozni.

Jobban oda kell figyelni a személyes érintkezésekre nem csupán a magánéletben, hanem a hivatalos kapcsolatokban is.

A Marstól kapott bátorság fokozott nyíltságra, őszinteségre késztet mindenkit, ami a nem megfelelő keretek között könnyen átcsaphat durvaságba. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy általánosan forrófejűek, túlfűtöttek leszünk és a szexuális energiáink is tombolni fog az önbizalmunk mellett, akkor kijelenthetjük: igen mozgalmas év elé nézünk!

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!