2022-es előrejelzés: ezek a főbb bolygóállások határozzák meg a következő évet

2022-es előrejelzés: ezek a főbb bolygóállások határozzák meg a következő évet

Címlap / Életmód / Ezotéria / 2022-es előrejelzés: ezek a főbb bolygóállások határozzák meg a következő évet / 2. oldal

2020 után a 2021 egy ismételt újrakezdés ideje volt, mindenkinek keményen oda kellett tennie magát.

2022-ben ez megváltozik, ugyanis a következő évet a Jupiter fogja uralni

Az előttünk álló évben lényeges szerep jut a minimalizmusnak, érdemes előtérbe helyezni a valóban értékes és fontos dolgokat, valamint azokra időt, pénzt szánni.

Most jó időszak elé nézel, ha nem áll tőled távol a változtatás ötlete, mert kaphatsz egy kis extra lendületet, hogy megtedd a szükséges lépéseket.

Ha viszont nagyon földhözragadt tudsz lenni és a kínok kínját éled meg a kisebb változtatások hatására is, akkor jelentős kihívások elé nézel. A következő évben nehéz lesz (és továbbra sem érdemes) mellébeszélni, a nyílt, egyenes kommunikáció minden korábbinál célravezetőbb lesz. 

Jupiter a Halakban és a Kosban

A Jupiter a következő évben ide-oda ingázik a Halak és a Kos jegyek között. Ez bizony azt jelenti, hogy meglehetősen változatos hónapok elé nézünk, hiszen ez a két jegy szöges ellentettje egymásnak. Mit is jelent ez? Óhatatlanul hiányát fogjuk érezni a biztonságnak, mindenkiben kételyek, aggodalmak bukkannak fel sőt, még a káosz sincsen kizárva.

Ebben az időszakban meg kell tanulnunk, ami a Halak jegyek sajátossága. Többet kell magunkra koncentrálnunk, befelé figyelnünk, önmagunkat fejlesztenünk és bátran fordulhatunk a művészetek felé.

Jobban kell az emberi kapcsolatokra koncentrálnunk, több megértéssel és odaadással bánni szeretteinkkel. 

A Kos-hónapok viszont arra lesznek alkalmasak (tavasz közepétől nyár közepéig, majd november közepétől újra), hogy keményen odategyük magunkat, törtessünk, célokat tűzzünk ki és érjünk el. Észre kell venni ugyanakkor a határainkat és nem túlságosan forrófejűen belevágni mindenbe, mert bizony erre szinte csábítanak az említett időszakok. Türelmetlenkedés, hevesség, egocentrizmus jellemezheti ezt az időszakot, ami után szinte hidegvízként ér minket a Halak érzékenysége. Nem lesznek az egyszerűek az átmenetek, az már most borítékolható!

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»