2022-es előrejelzés: ezek a főbb bolygóállások határozzák meg a következő évet

2022-es előrejelzés: ezek a főbb bolygóállások határozzák meg a következő évet

Címlap / Életmód / Ezotéria / 2022-es előrejelzés: ezek a főbb bolygóállások határozzák meg a következő évet

2020 után a 2021 egy ismételt újrakezdés ideje volt, mindenkinek keményen oda kellett tennie magát.

Ennek nyomai nem csak a számmisztikában, hanem a bolygóállásokban is megmutatkoztak. Az asztrológusok már tavaly jelezték, hogy világszinten elindult a változás és hatalmas fordulatok várhatóak. A mögöttünk álló év sok szempontból volt nehéz, valamint kihívásokkal teli és miközben sokan lázasan tevékenykedtek, legalább ennyien voltak azok, akik csak igyekeztek túlélni a napokat. 

Még, ha nem is követed megrögzötten az asztrológiát, érdemes figyelni az előrejelzéseket. Már csak azért is, mert sokszor éppen ezek világítanak rá, hogy miért voltunk az átlagosnál feszültebbek, miért nem jött össze hetekig semmi, vagy éppen miért szárnyal úgy a karrierünk, mint még soha. A bolygóállások követésének köszönhetően türelmesebb tudsz lenni akkor, mikor erre van szükséged, vagy éppen kitartóbb, mikor mindenki hátradőlne. 

Mi vár ránk 2022-ben?

Minden új esztendő tartogat nehezebb és könnyebb időszakokat az asztrológusok szerint is. A mögöttünk álló évet a Szaturnusznak tulajdonították és ezt éreztük is: megannyi nehézség, kihívás, sorsfordító esemény áll mögöttünk. Ezek rengeteg energiát és erőt felemésztettek, mindenkit megviseltek és nem is értettük, miért kell ennyit kínlódnunk.

Azonban pont ez a Szaturnusz feladata: új alapokra helyezni mindent, biztosítani az egyéni és a társadalmi fejlődést, a kényelmesből való elmozdulást.

Most csak annak volt viszonylag egyszerű dolga, aki képes volt bátran, nagy döntéseket meghozni – de persze ő sem mentesült a stressz és a kemény munka alól. 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»