A 10 leggyakoribb kívánság, amivel 2021-et várjuk

A 10 leggyakoribb kívánság, amivel 2021-et várjuk

Címlap / Életmód / Lélek / A 10 leggyakoribb kívánság, amivel 2021-et várjuk / 4. oldal

Amikor közeleg az évvége, automatikusan számot vetek az elmúlt hónapokkal. Nem tudom, te hogy vagy vele, én sokszor megállapítom: tavaly nagyon naiv voltam a tervezés során. Ez különösen igaz az elmúlt évünkre…

Kilencedik: a halogatás abbahagyása

Érdekes kis fogadalom, igaz? Megfogadni, hogy az újévi fogadalmak nem csak üres frázisok lesznek… Nos, 2020-ban alighanem szükség volt a tettrekészségre, de arra nem számítottunk, hogy ezúttal tényleg igazán könnyű lesz kibúvókat találnunk, ha személyes fejlődésünkről van szó.

Tizedik: több idő saját magunkra

Ez egyszerre volt nagyon könnyű és nagyon nehéz ebben az évben. Könnyű, mert olyan korlátozások között élünk, amiknek köszönhetően mindent teljesen újra kellett gondolnunk. És nehéz, mert olyan feladatok szakadtak a nyakunkba, amik korábban eshetőségként sem merültek fel bennünk.

Tavaly ilyenkor még legfurcsább álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ennyire bizarr és szürreális évünk lesz, ennyi változással, átalakulással és alkalmazkodással. De most itt vagyunk, és szerencsések lehetnek azok, akiknek semmilyen jelentősebb változás nem állt be az életébe – függetlenül attól, milyen fogadalmakkal vágtak neki az újévnek.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»