A 10 leggyakoribb kívánság, amivel 2021-et várjuk

A 10 leggyakoribb kívánság, amivel 2021-et várjuk

Címlap / Életmód / Lélek / A 10 leggyakoribb kívánság, amivel 2021-et várjuk / 3. oldal

Amikor közeleg az évvége, automatikusan számot vetek az elmúlt hónapokkal. Nem tudom, te hogy vagy vele, én sokszor megállapítom: tavaly nagyon naiv voltam a tervezés során. Ez különösen igaz az elmúlt évünkre…

Ötödik: egészségesebb étkezés

Ez az újévi fogadalom talán még egész jól tartható volt sőt, sokan több figyelmet fordítottak a kertészkedésre, így egészségesebb falatok kerülhettek az asztalra.

Hatodik: hatásosabb stressz kezelés

Hát, nem hiszem, hogy túl sokan értek el komoly előrelépést ezen a területen. Bár az bizonyos, hogy alaposan átértékeltük, milyen problémákon éri meg igazán aggódni.

Hetedik: a dohányzás abbahagyása 

Nem egy embert ismerek, aki ezt minden évben megfogadja. Tekintve az előző fogadalmat, amit a többségnek ugyancsak nem sikerült betartania, kis esélyt látok, hogy sokan éppen a 2020-as évben tették le a cigit. Bár ki tudja, egy légzőszervekre veszélyes vírus talán kellő motivációt jelenthetett a láncdohányosoknak?

ljubaphoto/istockphoto.com

Nyolcadik: a párkapcsolat jobbá tétele

Valószínűleg most sokan kuncognak, annak tudatában, hogy már vannak statisztikák, amik mutatják: a pandémia a legkevésbé sem tett jót a párkapcsolatoknak. Megnőtt a válások és a szakítások száma, de azért tudjuk, sok mindenki örült annak, hogy végre együtt tudott lenni a családjával.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»