A puffos ujjak maradnak! Ezek lesznek 2021 legnagyobb divattrendjei

A puffos ujjak maradnak! Ezek lesznek 2021 legnagyobb divattrendjei

Címlap / Stílus / Divat / A puffos ujjak maradnak! Ezek lesznek 2021 legnagyobb divattrendjei / 2. oldal

Ha már végre nem melegítőnadrágban ülünk otthon, a legnagyobb divatmagazinok előrejelzései szerint 2021-ben ezt fogjuk hordani.

Vidám sárgák

A Pantone az év egyik színének egy vibráló sárga árnyalatot választott, mégpedig a pozitív hangulat miatt, amit ez a szín sugároz magából. Nem nehéz tehát megjósolni, hogy a vibráló sárga – és ezzel együtt a sárga más árnyalatai is – ott lesznek majd a ruhákon és kiegészítőkön.

 

 

Fejkendők

Az ötvenes és hatvanas évekből inspirálódó letisztult trend 2021 egyik nagy visszatérője lesz. A fejkendők tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy bármely outfithez egy sikkes utolsó simítást tehess, anélkül, hogy átesnél a ló túlsó oldalára. A modern csavarért válassz virágos motívumokkal vagy bonyolult mintákkal díszített selyemsálat, vagy egyszerűen keresd a merész színeket.

 

 

Laza farmerek

A szűk szárú, cipőkanállal felhúzott nadrágok ideje lejárt. A laza, bő szabású farmerek és kantáros nadrágok azonban stílusosabb, ám szinte ugyanolyan kényelmet biztosító helyettesítői lesznek a mackónadrágoknak, amikben 2020 nagy részét töltöttük.

 

 

Flower power

Ha divatról van szó, tavasszal mindig megjelennek a virágok. Idén azonban egész évben velünk maradnak, és minél nagyobbak, színesebbek és merészebbek lesznek, annál inkább trendinek számítanak majd.

 

 

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»