A puffos ujjak maradnak! Ezek lesznek 2021 legnagyobb divattrendjei

A puffos ujjak maradnak! Ezek lesznek 2021 legnagyobb divattrendjei

Címlap / Stílus / Divat / A puffos ujjak maradnak! Ezek lesznek 2021 legnagyobb divattrendjei

Ha már végre nem melegítőnadrágban ülünk otthon, a legnagyobb divatmagazinok előrejelzései szerint 2021-ben ezt fogjuk hordani.

Puffos ujjak

A puffos ujjak már az előző években is megjelentek a kifutókon és a ruhaboltokban. Az előrejelzések szerint azonban 2021-ben még drámaibbak és látványosabbak lesznek, mint eddig voltak. Mivel nem nehéz őket beépíteni a gardróbodba – gyakorlatilag bármivel jól mutatnak, amivel egy hagyományos blúz is jól mutatna. A stylisrok szerint azok is szívesen kísérleteznek majd velük, akik egyébként szívesebben mennek biztosra.

 

 

Pasztell színek

Legyen szó halvány körömlakkokról vagy akár egész kosztümökről, a pasztell színek 2021-ben is maradnak, sőt erősebben lesznek jelent a divatban, mint az elmúlt 30 évben valaha voltak – legalábbis ezt jósolják a legnagyobb divatmagazinok orákulumai. Ebben az évben akár tetőtől talpig is a kedvenc selyemcukor-színedbe öltözhetsz.

 

 

Baseball sapka

A baseball sapka a 2021-es év kötelező kelléke. A Celine designere, Hedi Slimane 2021-es nyári kollekciójának minden egyes darabját ilyen kalappal álmodta meg. Kaia Gerbert, Meghan Markle-t és Gigi Hadidot is fotózták nemrégiben a retro kiegészítővel, aminél biztosabb előjele nem is lehetne a baseball sapkák reneszánszának.

 

 

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»