A fekete farmer 10 arca – Hogyan hordhatod idén ősszel a legslankítóbb ruhadarabodat?

A fekete farmer 10 arca – Hogyan hordhatod idén ősszel a legslankítóbb ruhadarabodat?

Címlap / Stílus / Divat / A fekete farmer 10 arca – Hogyan hordhatod idén ősszel a legslankítóbb ruhadarabodat?

Sportos szettben

A fekete farmer tökéletes választás a sportos szettjeihez. Most egyébként is nagy divatja van annak, hogy kényelmesen laza összeállításokba bújjunk, és ehhez kiváló alapot jelentenek az ilyen egyszerű darabok. Egy platformos tornacipő, vagy sneaker mellé remekül passzol az ovesized pulóver, amit idén nagyszerűen ötvözhetsz a maszkulin hatású, ugyancsak bővebb szabással bíró szövetkabátokkal.

 

Maradnak az ejtett felsők

Az ejtett, laza szabású felsők az utóbbi időben kicsit háttérbe szorultak, de még mindig divatosak maradtak. Sőt, ismét megjelentenek a boltok polcain, úgyhogy nyugodtan leteheted mellettük a voksodat. Csodásan ellensúlyozzák a szűk, fekete farmereket, és egész nap kényelmes viseletet jelentenek. Érdemes viszont feldobni az ilyen összeállításokat, pl. egy hegyes orrú, állatbőrmintás cipővel.

 

Kombináld a mintákat

Ha már az állatminta szóba került: ezek a motívumok az idei ősszel mindent visznek, úgyhogy garantáltan ott a helyük a gardróbodban. Izgalmas lehetőségeket rejtenek magukban, és nem csupán azért, mert már önmagukban is különlegesek, hanem mert bátran ötvözheted őket más mintákkal. Ebben az esetben persze nem árt, ha az alapszetted kellően konszolidált, és olyan semleges darabokra épít, mint amilyen egy fekete farmer és egy egyszerű, barna csizma.

 

Maszkulin hatás

A fekete farmer remek alapot biztosít a maszkulin hatású szettek tökélyre fejlesztéséhez. Részben kellően kiemeli az idomokat ahhoz, hogy ne legyen túlságosan férfias az összhatás, részben viszont egyáltalán nem tereli el a figyelmet a többi, maszkulin darabról. A széles vállú, kevésbé testhezálló, halszálka mintás szövetkabát nagyszerűen passzol az egyszerű és semleges alaphoz, amit könnyű izgalmassá varázsolni egy egyszerű magas sarkúval.

 

Kötött pulóverrel

Nincs is jobb, mint ősszel elővenni a kényelmes és puha, kötött pulóvereket. Ezek nem csak melegen tartanak, hanem csodásan is mutatnak, miközben az alakot előnyösen formálják. Érdemes őket skinny farmerrel társítani, és ha élénk színeket választasz, akkor bizony itt sem árt a semleges alap: a fekete nadrág megint tökéletes választás. Idén bátran választhatsz emelt derekú darabokat, amik nagyszerűen illenek a rövidebb szabású, kötött pulóverekhez.

 

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást