Életmód / Ezotéria

Ezt az egy dolgot kell megfogadnod 2021-re a csillagjegyed szerint

Ezt az egy dolgot kell megfogadnod 2021-re a csillagjegyed szerint

Biztos te is tudod, mint kellene változtatnod, már csak egy biztos tervet kell kieszelned… Esetleg egy kis megerősítésre vársz? Olvasd el, horoszkópod alapján milyen fogadalmat kellene tenned 2021-re, mi az a terület, amire sokkal jobban oda kellene figyelned az elkövetkezendőkben!

Kos

Kosként eddig a legtöbb fogadalmad a munkádra, saját teljesítményed növelésére irányul. Nagyon kitartó és céltudatos vagy, ezért általában el is szoktad érni, amit kitűzöl. Akkor mégis mit kellene megfogadnod? Mire kellene odafigyelned?

Leginkább arra kell koncentrálnod, hogy ne csak a materialista céljaidra helyezz hangsúlyt, hanem figyelj a lelki fejlődésedre és próbálj meg a mában is igazán létezni. Az új év lehetőséget fog adni arra, hogy életed minden apró ajándékának és csodájának örülni tudj.

Bika

Bikaként az a legnagyobb problémád, hogy túlságosan földhözragadt a gondolkodásmódod. Jó dolog a komfortzóna és a kicsit konzervatív felfogás sem mindig hátrány, azonban ez a hozzáállás sajnos minden évben visszatart attól, hogy gyorsan és célirányosan haladj az általad kijelölt irányba.

Azonban, ha mindezt sikerül tudatosítanod magadban, és megfogadod, hogy idén sokkal bátrabb és bevállalósabb leszel, akkor egészen új oldaladat ismerheted meg, és rengeteg hasznos tapasztalatot zsebelhetsz be.

Ikrek

Az Ikrek egyik legnagyobb kihívása az életben, hogy egy dologra koncentrálják a figyelmüket. Ha ebben a jegyben születtél, alighanem te is hajlamos vagy rá, hogy mindenbe csak felszínesen belekapj, gyorsan lankad az érdeklősed.

Bár nagyon sokrétű a tudásszomjad, és tehetséges is vagy, nehezen tudsz előrejutni az életedben, ha nem vagy eléggé kitartó. A 2021-es évben a legfontosabb fogadalmad az, hogy ne hagyj félbe semmit, ne legyenek elhalasztott, befejezetlen feladataid. A befejezett munka öröme hatalmas elégedettséggel fog megtölteni.

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást