Ezek a 2021-es bolygóállások: vajon milyen globális változásokra számíthatunk?

Ezek a 2021-es bolygóállások: vajon milyen globális változásokra számíthatunk?

Címlap / Életmód / Ezek a 2021-es bolygóállások: vajon milyen globális változásokra számíthatunk? / 3. oldal

Nagyon különleges bolygóállás elé nézünk a következő évben, azonban már most, decemberben is érezhetjük a változás szelét.

Szaturnusz a Vízöntőben 

Míg az előző bolygóállás némi optimizmusra adhat okot, addig sajnos a Szaturnusz Vízöntőbe lépése még alaposan feladja a leckét számunkra. Jutott belőle már 2020-ra is, mert a Bak és a Vízöntő között cikázott és jól láthattuk, hogy nem volt kifejezetten könnyed évünk tőle. Ez úgy tűnik, nem fog változni, ráadásul jó ideig, ugyanis a Szaturnusz egészen 2023 tavaszáig lesz a Vízöntő jegyében.

Nos, ez egy olyan időszak, ami kiemelten nehéznek ígérkezik. Rengeteg felismerés, szakadék, nehéz döntés előtt állunk, mondhatni, olyan évek várnak ránk, amit sokan csak valahogy túlélni, átvészelni szeretnének. Érezni fogjuk, hogy számos dologra egyszerűen nincs ráhatásunk, a dolgok rajtunk kívülálló okokból történnek és ez minden korábbinál jobban fogja feszélyezni a társadalmat.

Hatása alatt világszerte olyan reformok várhatók, amik az egész társadalmat érintik. Rendszerváltások, óriási bukások, lázadások, akár természeti katasztrófák, jelentősebb környezeti átalakulások is lehetnek. Az egyetlen fényt az alagút végén azt mutatja, hogy ez az időszak eddig mindig a tanulásról szólt, amikor elénk tárul a változtatás lehetősége és szükségessége. A kérdés abban van, melyik ajtón nyitunk rá a jövőnkre.

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»