Ezek a 2021-es bolygóállások: vajon milyen globális változásokra számíthatunk?

Ezek a 2021-es bolygóállások: vajon milyen globális változásokra számíthatunk?

Címlap / Életmód / Ezek a 2021-es bolygóállások: vajon milyen globális változásokra számíthatunk?

Nagyon különleges bolygóállás elé nézünk a következő évben, azonban már most, decemberben is érezhetjük a változás szelét.

Az a ritka együttállás, amiben jelenleg a Jupiter és a Szaturnusz áll, már önmagában is feszültséget okoz, mivel mindketten karma bolygókként szerepelnek az asztrológiában, ráadásul hatásuk alapvetően ellentétes. Ez a hétköznapokban láthatatlan, vagy máskor nagyon is látható feszültségként mutatkozik meg. A változások egyik napról a másikra jelentkezhetnek: szegénység-gazdagság, siker-kudarc, bizalom-bizalmatlanság, szomorúság-öröm, optimizmus-pesszimizmus áll egymással szemben. 

A mostani találkozó azért is különleges, mert bár a Jupiter és a Szaturnusz 20 évenként találkozik, a legutóbb 200 évvel ezelőtt voltak együtt levegő jegyben. Csaknem 800 év telt el azóta, hogy ilyen közel volt egymáshoz a két bolygó.

December 21. különösen nagy forduló ebben az évben. A csillagászok szerint 794 éve láthattuk utoljára ilyen közel egymáshoz a Jupitert és a Szaturnuszt. Ezen a napon indul el a Bak hava, és hogy, hogy nem, éppen erre a napra esik a téli napforduló is.

December 21-én pontot teszünk 200 év végére, ami rettenetesen sok idő, ez a nap hihetetlen mennyiségű történelem és átalakulás lezárást jelenti.

swissmediavision/istockphoto.com

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»