Ezek lesznek 2021-ben a legszerencsésebb dátumok a házasságkötésre

Ezek lesznek 2021-ben a legszerencsésebb dátumok a házasságkötésre

Címlap / Szerelem / Esküvő / Ezek lesznek 2021-ben a legszerencsésebb dátumok a házasságkötésre / 2. oldal

Hiszel a babonákban? Akkor érdemes tudnod, hogy 2021-re is megjósolták a számmisztika segítségével, melyek lesznek az év legszerencsésebb napjai a házasságkötéshez. Ha szeretnél biztosra menni, jó ötlet, ha az alábbi napok egyikére időzíted a boldogító igent!

Ha áprilisban házasodnál

Ez a hónap mindig népszerű a házasságot kötők körében, hiszen ekkorra már beköszönt a tavaszi idő, és végre lehetőség nyílik a kellemesen meleg, szabadtéri ceremóniákra is. Sok menyasszony dönt úgy, hogy a zöldellő fák és frissen nyíló virágok között szeretne örök esküt kötni, a jó hír pedig az, hogy 2021-ben is akad pár szerencsés dátum erre a hónapra.

Idén áprilisban csodás dátumnak számítanak: április 8., április 11., április 24.

Pekic/istockphoto.com

Ha májusban házasodnál

Világszerte az egyik, ha nem a legtöbb esküvőnek otthont adó hónap a május! Ami persze nem meglepő, hiszen gyakran már nyári meleg van, de még nincs elviselhetetlen hőség, és akár este is nyugodtan ünnepelhetnek a meghívottak szabadtéren. Ha te is kellemes, tavaszi lagziról álmodozol, van pár dátum jövőre, ami jó szerencsét hoz a szerelmi életetekbe.

2021 májusában ezek a napok szerencsések lesznek: május 2., május 15., május 22. 

Ha júniusban házasodnál

Júniusban általában a hosszú hétvége tarol esküvők szempontjából, de még ezen túl is minden péntek-szombat népszerű időpont a menyasszonyok és vőlegények körében. A nappalok már kifejezetten hosszúak (sőt, ekkor van a nyári napforduló, úgyhogy még az esti órákban is kellemesen világos van), így még egy esti ceremónia is gond nélkül belefér a napi programtervbe.

Idén júniusban az alábbi dátumok lesznek szerencsések: június 2., június 18., június 26., 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»