Ezek lesznek 2021-ben a legszerencsésebb dátumok a házasságkötésre

Ezek lesznek 2021-ben a legszerencsésebb dátumok a házasságkötésre

Címlap / Szerelem / Esküvő / Ezek lesznek 2021-ben a legszerencsésebb dátumok a házasságkötésre

Hiszel a babonákban? Akkor érdemes tudnod, hogy 2021-re is megjósolták a számmisztika segítségével, melyek lesznek az év legszerencsésebb napjai a házasságkötéshez. Ha szeretnél biztosra menni, jó ötlet, ha az alábbi napok egyikére időzíted a boldogító igent!

Ha januárban házasodnál

Az év első hónapja mindig egy új kezdetet szimbolizál. Bár ez a hónap nem túl népszerű a legtöbb menyasszonynál, valójában magát a szilvesztert gyakran választják a házasságot kötők esküvői dátum gyanánt. Idén ez a koronavírus miatt nem volt lehetséges, de az ezt megelőző években kifejezetten népszerű dátum volt, ami nem csoda, tekintve, hogy Skóciában például ezt tartják az év legmázlisabb napjának. Nagyon jó szerencsének számít, ha ekkor mondhatod ki a pároddal a boldogító igent!

Idén januárban az alábbi dátumok lesznek igazán szerencsések: január 8., január 17., január 30.

Kostyazar/istockphoto.com

Ha februárban házasodnál

Noha az év második hónapja a legrövidebb, ettől még tökéletes választás lehet az esküvődre. Mivel Valentin-nap is ekkorra esik, talán nem ér váratlanul, hogy rengeteg pár mondja ki február 14-én a boldogító igent; olyannyira, hogy ez az év 3. legnépszerűbb időpontja a házasságkötésre, természetesen csak a karácsony és az újév után. 

2021 februárjában ezek a napok nagyon szerencsések lesznek: február 5., február 12., február 24.

Ha márciusban házasodnál

A tavasz első hónapja még kevésbé napsütéses és virágos, de valójában a természet ébredése miatt ezt is az új kezdetek szimbólumának tartják. Tökéletes választás lesz házasságotok első napjának; nem véletlen, hogy a hindu néphagyományok szerelmet ünneplő fesztiválja is épp az évnek erre a hónapjára esik!

Az idei év márciusában érdemes ezekből a szerencsés dátumokból választani: március 7., március 20., március 25.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»