5 csillagjegy, aki érzelmileg szinte teljesen el van zárkózva

5 csillagjegy, aki érzelmileg szinte teljesen el van zárkózva

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5 csillagjegy, aki érzelmileg szinte teljesen el van zárkózva

Vízöntő

Logikus, analitikus gondolkodásmódú ember vagy, és bár igazán érzelmes is tudnál lenni, mégis elég zárkózott vagy a szerelemben. Nem vagy az a típus, akinek a vállán bárki kisírhatja magát, mert nem érzed magad komfortosan a túlságosan érzelmes helyzetekben.

Ritkán beszélsz a személyiségedről vagy a vágyaidról, sőt, nem egyszer előfordult már, hogy ha egy férfi előtt túlságosan is megnyíltál (magadhoz képest), megijedtél, és visszavonulót fújtál. Nehezen engedsz közel másokat a szívedhez, ezért sokan inkább megtántorodnak az első randik során, ezért is van annyi negatív tapasztalatod.

Szűz

Néha úgy tűnhet, hogy nem vagy érzelmes típus, de ez nem azért van, mert nincsenek érzéseid; egyszerűen arról van szó, hogy borzasztóan nehezen bízol meg másokban. Nagyon próbálod megóvni magad a csalódásoktól (ami nem meglepő, tekintve, hogy jó pár negatív élményed volt már), de emiatt sokan ridegnek és távolságtartónak titulálnak téged.

Mielőtt megnyílnál mások előtt, igyekszel letesztelni őket, hogy mennyire megbízhatók és őszinték, aki pedig nem megy át a vizsgádon, arra több időt nem is szentelsz.

Sokszor olyannyira nem adsz még egy esélyt az apróbb botlások után sem, hogy olyan embereket is elveszíthetsz, akik egyébként fontosak lennének neked.

Nyilas

Az érzelmek bonyolultak és komplikáltak, te pedig egyszerűen nem akarsz ezekkel mélyebben foglalkozni. Pláne nem mások lelki problémáival, hiszen még a sajátjaidat is nehezen tudod kezelni.

Mivel nagy a szabadságvágyad, és fontos számodra a függetlenséged, sokszor nem hagyod, hogy az érzelmek az utadba álljanak. Ha túl érzelmessé válna egy beszélgetés, inkább viccelődni kezdesz, vagy eltereled a témát, hogy kiszabadulj a helyzetből, mert nehezen beszélsz komolyabb dolgokról. Talán ez az oka annak, hogy mások nem tartanak téged empatikusnak, pedig valójában csak nehezen nézel szembe azzal, mi játszódik le a lelkedben.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást