Sütés-főzés közben

Ha a tésztafőzésnél mindig teszel a főzővízbe egy kis olajat, akkor azt tanácsoljuk, hogy legalább egyszer próbáld ki, hogy az olaj helyett egy kis ecetet teszel a vízbe. Ne aggódj, nem lesz savanyú tőle a tészta, sőt.
Egyrészt szuper állaga lesz, nem fog összeragadni és a szószt is könnyedén át tudod majd forgatni vele. Egy másik nagy mentés a konyhában, amin segíthet az ecet, az a szitu, amikor épp nagyban sütsz, talpig lisztes vagy és kiderül, hogy nincs elég tojásod.
Semmi gond. Ha minden hiányzó tojás helyett a sütibe teszel egy evőkanál ecetet és egy evőkanál sütőport, ugyanazt az eredményt érheted el. Furcsán hangzik, de vészhelyzetben működik!
Egyrészt szuper állaga lesz, nem fog összeragadni és a szószt is könnyedén át tudod majd forgatni vele. Egy másik nagy mentés a konyhában, amin segíthet az ecet, az a szitu, amikor épp nagyban sütsz, talpig lisztes vagy és kiderül, hogy nincs elég tojásod.
Semmi gond. Ha minden hiányzó tojás helyett a sütibe teszel egy evőkanál ecetet és egy evőkanál sütőport, ugyanazt az eredményt érheted el. Furcsán hangzik, de vészhelyzetben működik!
1 hozzászólás
Karol
2022.11.29., 23:07Jó az ecet a takarításra, de hiába mondják, hogy elillan az illata, én érzem. Hónapokig takarítottam vele és egy idő után belépve a lakásba, mindig ez az ecet illat csapott meg. Úgyhogy helyette elkezdtem eco irányba keresni és nekem végül ez vált be: https://szerelvenybolt.hu/szaniter/tisztitoszerek/cleaneco-szanitertisztito-05l-2276 Hátha más is ilyen cipőben jár, és jól jön az ötlet.