Stílus / Test

10 anyaságot szimbolizáló tetoválás, amivel kimutathatod a rajongásodat

Vonalrajz

Néha egy egyszerű vonalvezetéssel készült tetoválás a legszebb bőrőn viselt műalkotás tud lenni. Ez az ábra például egyszerű, alig vannak rajta részletek, mégis tökéletesen ki tudja fejezni a féltő gondoskodást és a bizalmat, ami olyan különleges élménnyé teszi az anyaságot.

 

Kelta szimbólum

Ez a kelta szimbólum az anyaságot jelképezi: a legfelső hurok az édesanyát, az ölében ülő hurkok pedig a gyermekeket szimbolizálják. Ha később is születik még gyereked, a minta tovább rajzolható.

 

A gyermek neve

Sokan döntenek úgy, hogy egyszerűen csak a gyermekük nevét varratják magukra. Egy ízlésesen megválasztott betűstílussal, a megfelelő testrészen és esetleg valamilyen apró, számotokra fontos mintával kiegészítve ez is nagyon szép tetoválás lehet.

 

Szívdobbanás

A szívdobbanást szimbolizáló minták emlékeztethetnek azokra az időkre, amikor a testedben egyszerre két szív is dobogott, és szép szimbólumai lehetnek az életnek, amit te hoztál erre a világra.

 

Születési dátum

A születési dátum igazi klasszikusnak számít, ha a gyermekedet, az anyaságodat szimbolizáló tetoválásról van szó. A szép tetoválás titka itt is az, hogy megfelelő fontot válassz, és megfelelő testrészen, megfelelő méretben viseld a mintát. Érdemes olyan tetoválóművészt felkeresni, aki járatos betűk és számok felvarrásában is, mert bár egyszerűnek tűnik, a finom vonalak miatt nagyon precíz munkát követel meg egy ilyen, anyaságot szimbolizáló tetoválás.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást